Ynt: Astra J ENJOY -Astra J EDITION arasındaki fark
peki bu aracı aldığınızda editionun ve enjoyun fiyatı neydi?
peki bu aracı aldığınızda editionun ve enjoyun fiyatı neydi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
astraxion link' Alıntı:peki bu aracı aldığınızda editionun ve enjoyun fiyatı neydi?
pxinrorh link' Alıntı:bu MT5 şu anlama geliyormuş
MT: Manuel Transmission ( MANUEL ŞANZUMAN ) 5 de 5 İLERİ imiş.
Benim aracımda enjoy paket ama editiondan hiç bir farkı yok varsada ben hiç göremedim. Arka okuma lambası yok mesela , Hız sabitleyici yok, kararan dikiz aynası yok, bildiğimiz edition anlyacağınız ama ruhsatta geçen ibare böyle 1.3 NEW ASTRA ENJOY MT5 walla bindiğim aracın özelliklerini bile bilmiyorum. Durum çok vahim. !
pxinrorh link' Alıntı:walla biz bu aracı ikinci el 9800 km de 43 900 e aldık 2 ay önce ?
Araç bilgilerini de vereyim
Beyaz renk herhangi bir kusuru yok. 1.3 dizel
Edition sıfır fiyatıda bayilerden aldığımda 48.000 vermişlerdi. Yalnız opelin bir bayisinde isim vermeyim enjoy plus fiyatını 52 500 e vermişlerdi
kazasız günlerde kullanın. acaba makyajlandı da edition'un ismi mi değişti diye düşünür oldum.pxinrorh link' Alıntı:walla biz bu aracı ikinci el 9800 km de 43 900 e aldık 2 ay önce ?
Araç bilgilerini de vereyim
Beyaz renk herhangi bir kusuru yok. 1.3 dizel
Edition sıfır fiyatıda bayilerden aldığımda 48.000 vermişlerdi. Yalnız opelin bir bayisinde isim vermeyim enjoy plus fiyatını 52 500 e vermişlerdi
astraxion link' Alıntı:kazasız günlerde kullanın. acaba makyajlandı da edition'un ismi mi değişti diye düşünür oldum.
aliceinchains link' Alıntı:Benim aracım da makyajlı kasa dizel enjoy plus. Ruhsatta ASTRA 5DR 1.3 ENJOY olarak geçiyor. Şimdi yazacağım özellikler sizde de varsa sizin aracnız da Enjoy Plustır. Elektronik el freni, siz farları, yağmur sensörü,otomatik kararan dikiz aynası, otomatik yanan farlar, hill holder, arka kabin ışığı, deri direksiyon, alaşımlı jantlar, hız sabitleyici ve ışıklı makyaj aynaları.Bu özellikler var mı ya da hangileri var?