Astra j far arızası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MstfYvz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

MstfYvz

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar merhabalar bugün sabah kısa hüzmeli farı değiştirmek için eski ampülü yerinden söktüm yenisini yerine takmadan arıza ışığını görmek için kontağı açtım kontrol ediliyor dedi sonrasında arıza vermedi hatta aracı çalıştırdım farları açıp kapattım ona rağmen arıza namına bir uyarı olmadı halbuki ampül takılı değildi bunun nedeni ne olabilir araba sistem kontrollerinde bir sorun olduğundan mı şüphe etmeliyim?

check kontrol açık ise uyarıları verir

ve eğer ariza kodları veriyorsa akü yu çıkarıp bir yarim saat bekleyin düzelmesi lazım

check kontrol açık ise uyarıları verir
Kontağı açtığımda kontrol ediliyor yazıyor.

ve eğer ariza kodları veriyorsa akü yu çıkarıp bir yarim saat bekleyin düzelmesi lazım
Kod da vermiyor yada yazmıyor herşey normalmiş gibi.
Herhangi bir ampül yanmasa benim bunu anlamam arabayı fiziken kontrol ettiğimde olacak.

kapalı olursa check vermez sadece kontağı açarken arac üzerinde anahtar simgesi yanar

kapalı olursa check vermez sadece kontağı açarken arac üzerinde anahtar simgesi yanar
Peki kapalıysa nasıl açılabilir?

opcomla açılıyor üstad o

eğer ki araçta önce beyin değiştiyse bu kodlamaları yapmıyorlar normal özellikleri yüklemiyorlar araca

eğer ki araçta önce beyin değiştiyse bu kodlamaları yapmıyorlar normal özellikleri yüklemiyorlar araca
Servis yolu göründü o zaman bana

Geri