astra j far (sensörü) ile cyclone navi'nin gece - gündüz modu uyumu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ozgun88
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: astra j far (sensörü) ile cyclone navi'nin gece - gündüz modu uyumu

thnxx

Orjinallik adına güzel bir detay  thnxx

merhabalar. bende arabama cyclone navigasyon taktırmak istiyorum. opel gercek den 1650 fiyat aldım. yalnız tek endisem arabayı geceleri sokaga bırakmam yani hırsızlık olayı bu yuzden taktırma konusunda kararsızım. ne yapsam bilemiyorum

[quote author=ahmet77 link=topic=10440.msg238074#msg238074 date=1390425013]
merhabalar. bende arabama cyclone navigasyon taktırmak istiyorum. opel gercek den 1650 fiyat aldım. yalnız tek endisem arabayı geceleri sokaga bırakmam yani hırsızlık olayı bu yuzden taktırma konusunda kararsızım. ne yapsam bilemiyorum
[g

İstanbul gibi biyerde cok  daha uygun fiyata cyclone bulablirsiniz diye dusunuyorum,ben ankarada montaj dahil 1200 tlye buldum,gelelim ikinci sorunuza yine bulundugunuz ilde guvenlik sorunu hat safada kapali otoparkinin yoksa yapacak teksey camlara film cektirerek cihazin gorunmesini bi nepze azaltmis olursunuz,

ahmet77 link' Alıntı:
Cihazi kaskoya ekletin calinsada kafaniz rahat olsun.

BÜLENT link' Alıntı:
Cihazi kaskoya ekletin calinsada kafaniz rahat olsun.

+1 ben aynısını yaptırıp kaskoma ekletmiştim bilhassa hırsızlık değil de geri görüş kamerası için

geri gorus kamerası derken anlamadım önemi ne. ben hırsızlık olunca camımı kıracak torpidoya zarar vericek moralim bozulacak ekrana uzulmem kaskodan yenisini taktırırım. opel sevisle konusdum  bu ekranlar cabuk kolayca calınıyormus. etrafımda otopark olsa cekicem oda bayagı uzakda ama ben haftaya genede taktırıcam cyclone marka

ahmet77 link' Alıntı:
geri gorus kamerası derken anlamadım önemi ne. ben hırsızlık olunca camımı kıracak torpidoya zarar vericek moralim bozulacak ekrana uzulmem kaskodan yenisini taktırırım. opel sevisle konusdum  bu ekranlar cabuk kolayca calınıyormus. etrafımda otopark olsa cekicem oda bayagı uzakda ama ben haftaya genede taktırıcam cyclone marka

geri görüş kamerası dışarda olduğu için zarar görme ihtimali daha yüksek. naviyi kasko yaptırınca naviyle birlikte gelen geri görüş kamerasıda haliyle kasko kapsamında güvence altına alınmış oldu

Geri