Astra j Far Yıkama

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan okan7134
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Astra j Far Yıkama

farlar acikken cam suyunu iki saniyeden fazla tutarsaniz far yikama otomatik olarak calisir. ikinci kez calismasi icin x dakika, sanirim bes olmasi lazim, gecmesi gerekli. ayrica cam suyu seviyesi dusukse far yikama devreye girmez

Cosmo link' Alıntı:
farlar acikken cam suyunu iki saniyeden fazla tutarsaniz far yikama otomatik olarak calisir. ikinci kez calismasi icin x dakika, sanirim bes olmasi lazim, gecmesi gerekli. ayrica cam suyu seviyesi dusukse far yikama devreye girmez

İki dakikada bir kez farlarımızı yıkayabiliyoruz.  :)

Bu far yıkamayı sonradan takamıyor muyuz? Sanki çok zor birşey değil gibi geldi banada eğer öyleyse xenon far yapıp muayeneden geçeriz :D

albertxx link' Alıntı:
Bu far yıkamayı sonradan takamıyor muyuz? Sanki çok zor birşey değil gibi geldi banada eğer öyleyse xenon far yapıp muayeneden geçeriz :D

muayeneden geçmek içim öncelikle otomatik far yükseklik ayarınız olmalı. afl ile karıştırmayın bunu.

Siz J'cileri bilmem ama ben far yıkamaya kafamı taktım.Bunu da yapıcam :)

Benim Kafama Takılan Şu Bir Sürü Mercekli Farı Fabrika Çıkışı Olan Araç Var ve bi çoğunda far yıkama sistemi yok peki bunlar ne yapıyor muayenede bu sadece xenon olunca mı geçerli örnek eski kasa clio 'larda 1998 - 1999 modelllerde şimdi aklıma gelmedi ama bi çok araçta var...

halojen ampuller 1800-2000 lumen
xenon ampuller 3100-3300 lumen isik siddetine sahiptir.

isik siddeti 2500 lumenden fazla olan araclarda otomatik seviye sensoru ve mercek zorunludur.

Turkiyede isik siddeti yerine xenon tabiri yerlesmis.

Cosmo link' Alıntı:
halojen ampuller 1800-2000 lumen
xenon ampuller 3100-3300 lumen isik siddetine sahiptir.

isik siddeti 2500 lumenden fazla olan araclarda otomatik seviye sensoru ve mercek zorunludur.

Turkiyede isik siddeti yerine xenon tabiri yerlesmis.

Kelvinim yüksek olsun görüntüm güzel olsun hesabı.

Halojen farlara Xenon kullanan arkadaşlar yağmurlu havada yolu nasıl görüyorlar vallahi merak ediyorum.

Far yıkamanın ısıyla hiç alakası yok farda ısınma için farın kenarlarında çok küçük hava kanalları var hatta bu hava kanallarından bazen örümcek farın içine girerek ağ falan örer farın içinde oraya buraya, güzel bir yaşam alanıdır türlü haşerat için.

bugün denedim. farlar hariç aracın her bir yanını yıkadı kendileri. kaput, tavan, kapılar, camlar maviş maviş oldu beni 10 dakika uğraştırdı. sanırım ayarının yapılması gerek.

Geri