astra j golf testi

franzferdinand

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar merhaba otohaber şubat sayısında(8-14 subat) 1.4 140hp astra j ve golf 122 hp test edilmiş.Dergiyi aldım yazıyı okudum resmen astra j yi yerden yere vurmuşlar yol tutusunun h kasadan farkı olmadığını hatta biraz gerilediğini söylemişler bu nasıl bir saçmalık öte yandan motora hantal denmiş koltuklar demode katlanıyor diye bile puan kırmışlar afedersiniz ama anca bu kadar b.k atılır bir arabaya testin sonucun da da astra j 163 golf 180 almış tamam vw golf astra dan iyi araba olabilir ama bu kadar da taraflı bir yazı olamaz bu tür yazıları okuyarak karar vermemek lazım araba alırken.

Son düzenleme:
Ben sonuca çok şaşırmadım. Çünki OPEL sahipsiz kaldı. Sponsor olduğu hiç bir şeyde yok. Zaman al gülüm ver gülüm zamanı. Şuda bir gerçek ki vw daha kaliteli ve reklamı daha çok yapıyor.

Ben sonuca çok şaşırmadım. Çünki OPEL sahipsiz kaldı. Sponsor olduğu hiç bir şeyde yok. Zaman al gülüm ver gülüm zamanı. Şuda bir gerçek ki vw daha kaliteli ve reklamı daha çok yapıyor.

tabiki vw cok popüler bir marka ve gerçekten kaliteli arabalar yapıyolar hatta bence de golf astradan iyi bir araba ancak inceleme gerçekten çok taraflı geliyor insana okurken konfor da 7 puan yol tutuşunda 5 puan geride kalmış bence bu kadar fark yoktur bu iki araç arasında.Benim bildiğim yol tutuşu konusunda astra sınıfında liderdi demek ki yanlış biliyormuşum.

Yeni astra ids ile golfü slaloma soksunlar ben o zaman göreyim golfü ;)

almanlar halk arabasi vw yi herzaman desteklerler...sonucta biri kendi markalari..

otohaber türk dergisi desteklik durum yokta:)

golfün tipine astradan iyi dedilerse sadece o taraflıdır gerisi son derece mantıklı ve tarafsız görüşler opelci oldugunuzdan size öyle gelmiş olabilir.

astranında ucuk fiyatı cogu kitlenin antipatisini çekiyor zaten

otohaber türk dergisi desteklik durum yokta:)

golfün tipine astradan iyi dedilerse sadece o taraflıdır gerisi son derece mantıklı ve tarafsız görüşler opelci oldugunuzdan size öyle gelmiş olabilir.

astranında ucuk fiyatı cogu kitlenin antipatisini çekiyor zaten
o dediginiz dergiler avrupa dergilerinin türkiye baskisi cogu...alin alman test dergilerini isimleri de ya ayni ya benzer...test verileride sanki kendileri yapmislar gibi..ama bakinca onlardan kelime kelime kopya..okul aliskanlnigi herhalde :D kendilerinden bir bilgi göremedim hic...

Son düzenleme:
otohaber ve autoshow dergisini yaklaşık 4 yıldır takip ediyorum. her ikiside oldukça yanlı değerlendirmeler yapıyor. bir sayısında bmw x1 i gökleree çıkarırlar, diğer sayıda vw tiguanın yanında sonda sıfırmış gibi değerlendiriler...önemli olan arabanın sahibi ile uyumlu olması. gerisi boş..

otohaber ve autoshow dergisini yaklaşık 4 yıldır takip ediyorum. her ikiside oldukça yanlı değerlendirmeler yapıyor. bir sayısında bmw x1 i gökleree çıkarırlar, diğer sayıda vw tiguanın yanında sonda sıfırmış gibi değerlendiriler...önemli olan arabanın sahibi ile uyumlu olması. gerisi boş..

Cok guzel demissiniz benimde sikayetim bu yazi cok yanli olmus astranin orta konsoluna tus tarlasi demis mesela ama golfinkini ove ove bitirememis yuz yolluk on konsollarini bizde biliyoruz golf astradan iyi Araba ama soyledikleri Gibi ucurum yok arada

Geri