astra j golf testi

Ne golfmüş ama!

yaklasık 20 senedir otohaberi bilirim, kesinlikle taraflı haber yapıyorlar, ayrıca çok fazla yanlış haber veya hatalı basım olabiliyor. Bazen bakyorsunuz bilgileri kaydırmışlar, vw'nin bilgileri renault,renault'unkiler opel olmuş vs... Bu konuda en iyisi autoshow yine. Ben kesinlikle otohaber'e güvenmem. Golf'ün de astra karsısında öyle çok farklı bir araba olmadığını gördüm, test ettim inceledim. Şahsen ben bu iki araba arasında düşünürüm hangisini alayım diye. Birbirlerine bariz üstünlük saglayacak yanları yok. Artı ve eksileri birbirini tamamlıyor. Gerisi tercihe,zevke ve ihtiyaca kalmış...

golfü bilmemde bende scricco ya kesiğim :D

arkadaşlar hepimiz opel kullanıyoruz veya kullanmışızdır.opellin kalitesini biliyoruz konuşulanlar bence fasafiso.bence opel bütün arabaların kralı.

bu tip karşılaştırmalarda en çok yapılan yanlış ya farklı sınıflara ait yapılan karşılaştırmalar ya da aynı sınıfta olmasına rağmen farklı donanımlı araçlarla yapılan karşılaştırmalar..
örneğin 1.4 tsi golf ile 1.4 turbo astrayı karşılaştırırken golf hem kompressor hem de turbo ile 170-160 güç elde ediyor ama sadece turbolu olanda ise 125 beygir güç elde edebiliyor.. astra ise sadece turbo ile 140 beygir güç elde ediyor..
hani deniliyor ya eşitler arasında adalet olur diye..:kop:

Nie taraflı olsunlarki? adamlar verileri ve değerleri tecrübeleri karşılaştırıyorlar. golf biraz önde demiş zaten. astradan 2 kat üstün dememişki?

Auto Show her zaman VW ve Mercedes'i kayırır.

otomobil üreticileri özel organizasyonlar yapıyor ya işte, 0-100 programındakiler gidiyo hani bazen, land roverlarla safariye falan çıkılıyor,
bu dergileri davet ediyolar, demekki ikramlara göre yorumlar değişiyor :rolleyes:

büyük bi reklam kapısı, kayırma ve ikram yoksa dişimi kırarım :D

Şu TSI motorlar denenmemiş motorlar ..bakalım o beygiri nekadar süre kullanım şartlarında sağlıklı biçimde götürebilecekler merak ediyorum...

arkadaşlar çook haklısın bende astra j aldıktan sonra oto haber ve oto show dergilerinideki karşılaştırmalarını okuduktan sonra aldığıma pişman olmuştum ama sizi bu yazdıklarınız beni gerçekten memnun etti. bende en çok ön kolsuladaki düğmelere yazılan aptalca yazıya bozuldum. ben zaten o kısıma bayılmıştım, onlarda gereksiz düğmeler tarlası gibi laf ettiler ama bu düğmelerden daha fazlasıda insigniyada var fakat ona söyliyecek laf buladılar onu eleştiremediler astradan çıkartıyorlar acısını

Geri