Astra J gördüğümüzde...

Ynt: Astra J gördüğümüzde...

HaKaN link' Alıntı:
bir gün her yeni astracı bizim sitemizde olacak :D
sloganımız bu olsun, ki astra j üzerine tek forum biziz şu an...
googledaki sıralamamızda 6 ya da 7 olması lazım astra j yazınca..

1. sıraya gelmesini temenni ediyoruz :) Başarılı seviyeli bir forum..

Hergün ortalama 3 üye katılıyor diyebiliriz.

Bende selektör yapıyordum fakat araçlarda bayan olunca sıkıntı oluyor ayrıca izmirde astra j lerin sayısı arttı hangi birine selektör yapayım :)

Evet bu aralar benimde dikkatimi çekiyor, bir sürü Astra J görüyorum İzmir'de.

ben çocuklar gibi neşeleniyorum valla astra görünce...şimdiye kadar 1 tane teknik gri ve bolca siyah gördüm  bi tanede beyaz gördüm ama tur assist diye bir yol yardımıyla çekiliyordu.. çok tırstım..

ag_tasarim link' Alıntı:
ben çocuklar gibi neşeleniyorum valla astra görünce...şimdiye kadar 1 tane teknik gri ve bolca siyah gördüm  bi tanede beyaz gördüm ama tur assist diye bir yol yardımıyla çekiliyordu.. çok tırstım..

Debriyajı gitmiştir muhtemelen :)

drwaverunner link' Alıntı:
Hergün ortalama 3 üye katılıyor diyebiliriz.

allah bereketini arttırsın ozaman ne diyelim :) Kısa zamanda reklam almanız dileğiyle  bravoo

Ben şu anda Artvin'deyim. Mesafe fazla, seyahat süresi de kısa olunca aracımı getirmedim. Artvin'de Astra J'ye rastlayacağımı da tahmin etmiyordum açıkçası. Ama, her kimse (kendisini göremedim henüz) siyah sport model bir Astrayı her gün getiriyor, Valilikte tam da karşıma bırakıyor:) Hoş, iyi de oluyor belki, özlemimi gideriyorum:)

Ben de bir astra gördüğümde genelde sellektör yapıyorum, nadiren de hafifçe kornaya basıyorum. Bir taraftan da korkmuyor değilim aslında, ki geçenlerde gece vakti birisi baya kızmıştı, durup dururken niye sellektör yapıyorum diye. Sonra arkama geçip o da bana durmadan sellektör yapmaya başlamıştı:) Gerçi iyi de oldu, gece sellektör yaparken aracın farları nasıl oluyor diye hep merak ederdim, sayesinde bizzat görmüş oldum:))

ben de çalıştığım ilçede 2 tane astraya dek geliyorum bazen arka arkaya gidiyoruz
camdan ben ona bakıyorum o da bana bakıyor :D

Sellektör çok yanlış anlaşılıyor özellikle gece ters birisine denk gelince laf anlatmakta zor olur çekiççç

Geri