ASTRA J GÜNDÜZ FARI LED SORUNUNA SON - MTEC MT-282 120 SMD LED DRL

Ynt: ASTRA J GÜNDÜZ FARI LED SORUNUNA SON - MTEC MT-282 120 SMD LED DRL

yuh yani bune ya arabaya o kadar para vermedik 20 tl den veriyorlarsa toplu alım yapalım

Yeni sportlarda gelen gündüz fari servislerde yedek parca olarak varsa araclarimizda sorunsuz calisir mi?

Ynt: ASTRA J GÜNDÜZ FARI LED SORUNUNA SON - MTEC T20 120-1210SMD DRL

REC link' Alıntı:
140 TL mi??? 002tuhaff

ևok şanslıyım çünkü Turuncu T20 ampulu daha çok beğeniyorum  :D

üstelik 15 tl :)

vehicle_dynamics link' Alıntı:
Yeni sportlarda gelen gündüz fari servislerde yedek parca olarak varsa araclarimizda sorunsuz calisir mi?

Vahşi fiyatlar istemezlerse, bir de çalışırsa ne güzel olur.

Baran_ link' Alıntı:
Karşıdan gelen ne düşünüyor acaba?

Evet, sırf bu yüzden taktırmıyorum ben de  general_Not_talking

Baran_ link' Alıntı:

''Karşı taraftan gelenler''den biri benim ve özellikle kristal cama sahip kuş grubunda bu tabloyla her karşılaştığımda sağlam bir yanıt vermek adına sadece uzunlara 6000K takıp ampul uçlarını kaldırmayı düşünüyorum. Ciddiyim...

Baran_ link' Alıntı:

ben pek göz alıcağını zannetmiyorum.karşıdan gelenler memnun. benim aracın farları eski model kartal camı değil sonuçta. karartılmış far 8000k philips xenon kullanıyorum. gelende gidende gayet memnun. zaten herhangi bir rahatsızlık verseydi karşıma gelen herkes sellektör yapardı

çok pahalı abi bu ne böyle..

NiyO link' Alıntı:
ben pek göz alıcağını zannetmiyorum.karşıdan gelenler memnun. benim aracın farları eski model kartal camı değil sonuçta. karartılmış far 8000k philips xenon kullanıyorum. gelende gidende gayet memnun. zaten herhangi bir rahatsızlık verseydi karşıma gelen herkes sellektör yapardı

Karşıdan gelenler memnun mu? bu ne demek şimdi; adamları indirip soruyorsun herhalde memnunmusunuz diye.

Son derece rahatsız edici dikkat dağıtıcı ve kullananın da görüşünü kısıtlayıcı bir iş bu; xenon farlar mercekle birlikte kullanılırsa faydalı olur; onun dışında sadece gösteriş ve başkalarını rahatsız etmek için yapılıyor. Benim aracım şahinmi doğan mı demeye gerek yok ver bir arakadaşına önlü arkalı seyredin ve dikiz aynasından bak bakalım aracın ne kadar rahatsız ediyor.

Ben hem uzunları yakıyorum hemde bildiğim bütün küfürleri ediyorum mesela, pek memnun değilim yani.

Geri