ASTRA J HIZ SORUNU

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan attalos07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

attalos07

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
ARKADAŞLAR MERHABA ÜYELİĞİM VE KONU SİLİNDİĞİ İÇİN KONUYU TEKRAR HATIRLATMAK MAKSATLI BİR BAŞLIK AÇTIM.ASTRA J COSMO MAKYAJLI 1.3 ARACIM İLE 180 KM HIZI GEÇEMEME PROBLEMİ YAŞAMIŞTIM.ARAÇ 180 KM HIZA RAHAT ÇIKIYOR PEDALDA BOŞLUK OLMASINA RAĞMEN GAZ PEDALINI DİPLİYORUM ARAÇ NE HIZLANIYOR NE YAVAŞLIYORDU.DÜN ANTALYA GÜNLAS OPELE GİDİP BİR KAÇ PROBLEMİMLE BİRLİKTE O KONUYUDA KONUŞTUM BİR ARKADAS YAZILIMLA DÜZELİYOR DEMİŞTİ.ORADAKİ YETKİLİ YAZILIMSAL BİR PROBLEM YOK OYLE BİR SIKINTI OLSA OPEL MERKEZDEN ARANIR ARAÇLAR ÇAĞRILIR DEDİ VEDE BÖYLE BİR SORUNU İLK KEZ DUYDUKLARINI SÖYLEDİ ARACI BİLGİSAYARA BAĞLADIK ÇOK ŞÜKÜR BİR SIKINTI CIKMADI BAKALIM MOTOR BİRAZ ACILSIN BELKI ONDANDIR DİYE DUSUNUYORUM.FİKRİ OLAN ARKADASLAR VARSA PAYLAŞIRSA SEVINIRIM

Ynt: ASTRA J HIZ SORUNU

bu durumun motorun açılması ile alakası yok diye düşünüyorum yani yeni nesil araçlada artık parçalar ısınsın yok motor açılsın bana cazip gelmiyor. ben aldığımın 2 ayı 200 leri gördüm çok rahat hemde araç doluyken aracı görme şansımız olsaydı daha iyi fikir sahibi olabilirdik.

Gecen yine yazmıştım tekrar yazıyorum :) aracınız da hız kisitlayici var yetkili serviste yazılım attirip sorunu çözebilirsiniz ama gerek varmi ????

BEN ŞİMDİ BUNU KAFAYA TAKACAĞIM NEDEN BÖYLE BİR PROBLEM YAŞIYORUM.HER YERDEDE DENEYEBİLME İMKANIDA YOK ŞEHİR İÇİNDE NERDE 180 GÖRECEĞİM ŞİMDİ MAKYAJLI PAKETLE GELEN ARAÇLARDA BİR SINIRLAYICI VAR AMA; SEN BUNU AKTİF EDERSEN SINIRLAYICI DEVREYE GİRİYOR BEN 180KM HIZLA GİDERKEN NE SABİTLEYİCİ NEDE SINIRLYICI AÇIK DEĞİLDİ BAKALIM BENDEN BAŞKA BU SORUNU YAŞAYAN CIKACAKMI

SERVİSE SORDUM ÖYEL BİR YAZILIM YOK DİYOR

Maksimum hızı etkileyen birçok durum var, yolun eğimi, rüzgar durumu, yük durumu ve lastik basınçları.

İlk aşama olarak lastik basınçlarınızı kontrol edin derim, basınç belli bir değerden düşük ise maksimum hız da düşecektir.

attalos07 link' Alıntı:
SERVİSE SORDUM ÖYEL BİR YAZILIM YOK DİYOR
Opel gercek serviste araciniza bakmaları gerekir yada Opel odak Servisi'nde eee kisitlayici bir yazılım varsa sizin istemeniz halinde genel Merkez'den yazılım istiyorlar v aracınıza yüklüyorlar hali hazırda o yazılım zaten serviste bulunmaz Ben bizzat yaptıgım için biliyorum gercek serviste yapılmıştı ama yazılımdan sonra hiç o kadar sürat yaptım mı hayır ?

YOL DÜMDÜZ ANTALYADAN ADANAYA GİDERKENDE,DENEDIM DÖNERKENDE DENEDIM.BELKI BILEN VARDIR KONYA YOLUNDA DÜMDÜZ YOL BASINÇLAR GAYET İYİ SERVİSTE KONTROL ETTIRIP YOLA CIKMISTIM YANI TEK BIR ETKEN KALIYOR ARACI BIR SINILAYICI ENGELLIYOR.GAZI DIPLIYORUM YAKIT ARTIYOR HIZ ARTMIYOR

Sting link' Alıntı:
Opel gercek serviste araciniza bakmaları gerekir yada Opel odak Servisi'nde eee kisitlayici bir yazılım varsa sizin istemeniz halinde genel Merkez'den yazılım istiyorlar v aracınıza yüklüyorlar hali hazırda o yazılım zaten serviste bulunmaz Ben bizzat yaptıgım için biliyorum gercek serviste yapılmıştı ama yazılımdan sonra hiç o kadar sürat yaptım mı hayır ?
SIZIN BAŞINIZA GELMİŞ İSE DOĞRUDUR BİDAHA GİDERSEM ONU TEKRAR SORAYIM.ARAÇ MAKYAJLI SIZINDE DEĞİLMİ

2012 makyajsiz kasa aracinizi cihaza baglacaklar 1 saat icinde kısıtlayınız olup olmadıgını söylerler isterseniz de 90 tl karşılığında en azından ben o fiyata yaptırmıştım sizde isterseniz o yazılımı size yüklerler

Geri