ASTRA J HIZ SORUNU

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan attalos07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: ASTRA J HIZ SORUNU

BURDAKI ADAMLARIN OPEL DUNYASINDAN HABERI YOK O ZAMAN BİZ KISITLAYICI DİYE BİR ŞEY DUYMADIK DİYORLAR.YOLUM DÜŞERSE ŞU DURUMU İZAH EDEYİM ONLARA

Forumumuzun eskilerinden Eser abidede aynı olay vardı.Araç 180 i geçmiyordu.Ne yaptı bilmem belki Bülent abi (bülent tnt ) bilir.

sahinakpul link' Alıntı:
Forumumuzun eskilerinden Eser abidede aynı olay vardı.Araç 180 i geçmiyordu.Ne yaptı bilmem belki Bülent abi (bülent tnt ) bilir.
Ben gerekenleri yukarıdaki mesajlarımda yazdım sahin arkadas istanbulda olsa sorunu hallederdik ama Antalya'da ki sevisler kısıtlama olup olmadıgından bir haberler :)

Benım aracta makyajlı kasa dızel ve 190 yaptım araclarda hız kısıtlayıcısı oldugunu dusunmuyorum ayrıca motorun acılması gıbı bır durumda söz konsu degıl yanı aldıktan hemen sonrada 189 uzerıne cıkabılırsınız aracla bence tekrar deneyın

attalos07 link' Alıntı:
BEN ŞİMDİ BUNU KAFAYA TAKACAĞIM NEDEN BÖYLE BİR PROBLEM YAŞIYORUM.HER YERDEDE DENEYEBİLME İMKANIDA YOK ŞEHİR İÇİNDE NERDE 180 GÖRECEĞİM ŞİMDİ MAKYAJLI PAKETLE GELEN ARAÇLARDA BİR SINIRLAYICI VAR AMA; SEN BUNU AKTİF EDERSEN SINIRLAYICI DEVREYE GİRİYOR BEN 180KM HIZLA GİDERKEN NE SABİTLEYİCİ NEDE SINIRLYICI AÇIK DEĞİLDİ BAKALIM BENDEN BAŞKA BU SORUNU YAŞAYAN CIKACAKMI
aldığımın 2.günü bende 200 leri gördm deneme makstlı:)

sadan45 link' Alıntı:
aldığımın 2.günü bende 200 leri gördm deneme makstlı:)
aracınız cosmomu.aracla 2kere denedım geçmıyor.bende sınırlayıcı oldugunu dusunuyorum

Makyajlı 1.4 Turbo dün akşam 190 yaptım kesmedi kendini

dreamofice link' Alıntı:
Benım aracta makyajlı kasa dızel ve 190 yaptım araclarda hız kısıtlayıcısı oldugunu dusunmuyorum ayrıca motorun acılması gıbı bır durumda söz konsu degıl yanı aldıktan hemen sonrada 189 uzerıne cıkabılırsınız aracla bence tekrar deneyın
Üretimi yapılan her araçta olmayabiliyor ama hepsinde yok diye birsey yok maalesef olanlarda var

buda benim sansımmıdır.bunu hangi mantıkla yapıyorlar.pıyango gıbı kıme denk gelırse ne sacmalıktır.opel merkeze mailmi atsam

arkadaşım ilk önce affına sığınarak 180km üzerine cıkıp nere gidiyon sen... questionnn
ikincisi gittigin servise güvenme yani servisler konusunda cok cok sıkıntı var bende antalyadayım hiç biri 5 para etmez
üçüncüsü eger hız tutkunu isen profosyonel yardım al ama bu opel servisi olmasın kişisel düşüncem eminim bu yazdıklarımı okuyan forum üyeleri büyük bölümü bana katılır saygılar

Geri