Astra J Hoparlör etrafı krom çıta

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cagri84
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Astra J Hoparlör etrafı krom çıta

ToBeCaReFuLL link' Alıntı:
İstanbulda'sınız çıkmacılara bakmanızı öneririm.

serviside aradım o parça için komple kapı içinin değişmesi gerekiyormuş çıkmacıdanda bulsam komple kapı eşiğiyle almam gerekecek kapı eşiğinide o parça için değiştirtmek istemiyorum açıkcası dokundurtmak istemiyorum :)

cagri84 link' Alıntı:
serviside aradım o parça için komple kapı içinin değişmesi gerekiyormuş çıkmacıdanda bulsam komple kapı eşiğiyle almam gerekecek kapı eşiğinide o parça için değiştirtmek istemiyorum açıkcası dokundurtmak istemiyorum :)

Servislerde parça sistemi öyle işlediği için size söylenmiş. Çıkmacıdan aldığınızda iyi bir yapıştırıcıyla sadece çerçeveyi yapıştırabilirsiniz. Misal ben de orjinal kapı kolu kırmız led istemiştim. komple kapı setiyle beraber geliyor dendi. Kısacası bu yedek parça mevzuları farklı servislerde. Siz çıkmacıdan alıp yapıştırabilirsiniz.

Bakalım artık nikelajcı kromcu gördükçe sorucam araç içini o küçücük detay bile hareketlendiriyor gercekten

Bende o çıta kırıldı. Servise gittim. Tüm kapı içini değiştirmeye kalktılar. 1000 küsur para istediler.

Servislerede elini veren kolunu kaptırıyor

konuyu hortlatayım alan yapan yada yaptıran varsa yardımcı olurmu bende hem ön hemde arkaya yaptırmak istiyorum...50 bin küsür para veriyoruz adamlar nerden parca kesiyorlar hemde sport pakete encok yakışan parcayı cıkarıyorsun...

belki bu çıtaların en küçük ebatta olanları hoparlör etrafına yapıştırılabilir.
z5wAX.jpg

VTEC link' Alıntı:
belki bu çıtaların en küçük ebatta olanları hoparlör etrafına yapıştırılabilir.
z5wAX.jpg

Görüntü bakımından buluşma noktalardan göze biraz cirkin gelebilir
orjinal ön tarafı bulursam arkaya deneye bilirim öneri icin tşkler.. 045thumbsup

emree link' Alıntı:
Görüntü bakımından buluşma noktalardan göze biraz cirkin gelebilir
orjinal ön tarafı bulursam arkaya deneye bilirim öneri icin tşkler.. 045thumbsup

ben aldım bunlardan buluşma yeri sırıtıyor ve adam gibide yapışmıyor... aslında yapan bir firma olsa şöyle alüminyumdan falan iyi satar.

Geri