Astra j hoparlörden gelen cızirti

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Derhaan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Derhaan

Kayıtlı Kullanıcı
55-Samsun
Siteyi ziyaret et
Merhabalar. Arkadaşlar. 2016 model Edition plus Aracımda ar lox marka duble teyp taktırdım. Fakat taktırdıgim günden beri özellikle twitterlardan daha fazla duyuluyor Bir cızirti sesi var. Ses seviyesi 1~2~3 de duyuluyor. Ama bu cızirti sesi sadece duble teypin ekran ışığı kısınca ortaya çıkıyor. Yani 3 dk sonra bekleme moduna geçip ekran karanlık oluyor şarkı çalmaya devam ediyor ama cızirti veriyor hoparlörlere.Aynı zamanda farları açınca ekran otomatik olarak ışığı kıstıgi içinde aynı ses var. Yani sorun ekran ışığını kısınca niye hoparlörlere cızirti veriyor başına gelen var mı. Yardımcı olursanız memnun olurum

@DERHAAN hocam öncelikle aramıza hoşgeldiniz bende afyondayım, Şimdi hatırlarsanız eski model araçlarda bu tarz parazitlerin engellenmesi için bir devre takılırdı ses çıkışına, bu sayede parazitlerin önüne geçilirdi. Ürününüzde sorun var satın aldığınız yer ile irtibata geçip çözüm üretmelisiniz.

teşekkürler sayın HASİP bey admin. ama aldığım yer kabul etmiyor. alalı 20 ay oldu. fatura yok olsa tüketici hakem heyetine basvururdum. aldığım zaman unutmuşum fatura almayı. neyse böyle kullanmaya davam edeceğim anlaşılan. çok küçük bir sorun ama ne olduğunu bulamadım. cünkü sadace teypin ekran ışığını kısınca cızısrı yapıyor. araç çalışlmazken bile var bu sorun.

Çok kafanıza takıyorsanız iyi bir elektronikçiye baktırabilirsiniz. Tekrardan geçmiş olsun.

Format veya fabrika ayarlarına döndürme(Reset tuşu) seçeneği varmı?Olmadı arkasındaki soketleri sök tak yapıp birde öyle deneyin bakalım..

Valla herşeyi denedim ama olmadı. En son Twitterlere seri kondansatör bağladım ses yarı yarıya azaldı. Orjinal de twitter de zaten var ama ben kablosuna da ekledim seri bağladım yarı yarıya azaldı ama tam değil tabi

Geri