Ynt: ASTRA J İç Zemine Kırmızı Şerit led Uygulaması
Öok başarılı olmuş beğendim. İşçiliğini de iyi yapmışsınız.Ancak bizim sedanlarda vites altı led olmadığı için tesisatı da yoktur sanırım.Mavi şerit denemenizi de tavsiye ederim kırmızı ve mavi çok hoş ambiyans yaratıyor. +1
tufantepe link' Alıntı:Orta konsol sökme videolerını izleyerek vitesin oraları söktüm. Daha sonra vites altı kırmızı ledin girdiği büyük soket var. Onun siyah ve beyaz kablolarına dışarıdan kablo girdim ve klamens ile 4 tane kablo çıktım. Bu kablolarıda gizli bir şekide ön pedalın üstü, sağ torpido altı ve iki koltuğun arka tarafına uzatıp uçlarına kırmızı şerit led bağladım.
Öok güzel bir gürüntü oldu. Kapıları açınca açılıyor ve araç seyir halindeyken yanıyor. İlk kapıları açınca çok kuvvetttli yanıyor. Daha sonra arabayı çalıştırınca ışık azalıyor. ve ayrıca konsol ışık kısıp açma düğmeside bununla paralel bağlı yani göğüslükteki ışıkları kısınca o ışıkta kısılıyor.
ASTRA J İç Zemine Kırmızı şerit led Uygulaması
Öok başarılı olmuş beğendim. İşçiliğini de iyi yapmışsınız.Ancak bizim sedanlarda vites altı led olmadığı için tesisatı da yoktur sanırım.Mavi şerit denemenizi de tavsiye ederim kırmızı ve mavi çok hoş ambiyans yaratıyor. +1