Astra J için İzmir den yardım - destek :)

burhancoskunirmak

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Merhaba ,

Sonunda bir astra J kasa sahibi oldum , İzmir Karşıyaka MAvişehirdeyim.
Öncelikle araca krom cita ve jant düşünüyorum. Aracım 2015 Enjoy Active. JAnt ile beraber lastikleri de yenilemeyi dusunuyorum. Belki arka tarafa krom cift egzozda fena olmaz :)
Sonraki aşamalarda uygunluk durumuna da baglı olarak servisin 2500 lira istedigi ( ARTKIY) multimedya sistemi + geri gorus kamerası.
Aracın yüksekliği aynı kalacak lastık ve jant fikirlerini bu dogrultuda verebilirseniz memnun olurum.

Ekli dosyalar

• 1.webp
    1.webp
    26.9 KB · Görüntüleme: 125
  • 2.webp
    2.webp
    36.7 KB · Görüntüleme: 163
  • 3.webp
    3.webp
    17.8 KB · Görüntüleme: 111
  • 4.webp
    4.webp
    32.2 KB · Görüntüleme: 193
Ben klasik seven bir insanım ancak OPC jantlar çok hoşuma gidiyor.

astra-j-opc.webp

Aramıza hoşgeldiniz medya galeri bölümünden hoşunuza gidecek araçlar var bakabilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: burhancoskunirmak
Merhaba ,

Sonunda bir astra J kasa sahibi oldum , İzmir Karşıyaka MAvişehirdeyim.
Öncelikle araca krom cita ve jant düşünüyorum.

Foruma hoşgeldiniz. Ben de krom aksesuarlar konusunda bilgi vereyim, kendi aracıma ilk aldığımda taktırmıştım, gayet memnunum. Linki aşağıda.

Krom Aksesuarlar

Herkese cok tesekkur ederim, ilginiz ve verdiginiz bilgiler icin. Ozelden yada buradan kalite - fiyat bilgilendirmesi de yapabilir misiniz rica etsem

Komple body kıt ve 4 çıkışlı aktif egzoz seti 1600 lira kampanyadan yaptırmıştım

• Beğen
Navigasyon için benim favorim cyclone Tesla (nette 3350tl fiyat gördüm) biraz tuzludur kendisi ama bizim arabaya mükemmel yakışıyor.
Krom çıtalar için s-dizayn öneririm ben daha kaliteli geldi bana.
Lastiklerde AB etiket değerlerine ve üretim tarihine dikkat et hocam (Dunlop fm800 aldım ben geçen yaz 300lira).
Cam filmi yoksa onu önerebilirim araç koyu renk çok fayda görürsün.

• Beğen
Komple body kıt ve 4 çıkışlı aktif egzoz seti 1600 lira kampanyadan yaptırmıştım
Hocam ne zaman yaptırmıştın? İzmir de doğru mu?

---- Seri mesaj engellendi. Mesajlar birleştirildi. (Opel Forum) ----

Navigasyon için benim favorim cyclone Tesla (nette 3350tl fiyat gördüm) biraz tuzludur kendisi ama bizim arabaya mükemmel yakışıyor.
Krom çıtalar için s-dizayn öneririm ben daha kaliteli geldi bana.
Lastiklerde AB etiket değerlerine ve üretim tarihine dikkat et hocam (Dunlop fm800 aldım ben geçen yaz 300lira).
Cam filmi yoksa onu önerebilirim araç koyu renk çok fayda görürsün.

İzmir Opel Artkıy da 2500 lira dediler ama cyclone tesla mı bilmiyorum onu öğrenirim, arka camlar kendinden karartılı zaten onler için tavsiyenizi düşüneceğim.Mantıklı aslanda koyu renkte patlama yapabilir iyi de olur.
Krom çıta için sagolsunlar link atmışlardı oradan bakıp sipariş geçeceğim fakat bunları taktıracağım yer bulmakta gerek güzel işçiliği olan bir yer , İzmir de varsa bilinen yerler daha iyi olur aslında , o yüzden İzmir i konu başlığına da ekledim ;)

Son düzenleme:

İzmir Opel Artkıy da 2500 lira dediler ama cyclone tesla mı bilmiyorum onu öğrenirim, arka camlar kendinden karartılı zaten onler için tavsiyenizi düşüneceğim.Mantıklı aslanda koyu renkte patlama yapabilir iyi de olur.
Krom çıta için sagolsunlar link atmışlardı oradan bakıp sipariş geçeceğim fakat bunları taktıracağım yer bulmakta gerek güzel işçiliği olan bir yer , İzmir de varsa bilinen yerler daha iyi olur aslında , o yüzden İzmir i konu başlığına da ekledim ;)
Yok hocam İstanbul odak dynamics servis te yaptırdım

Tesla değildir bunun farkı 12 inç gibi bir şey olması.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2018-05-28-18-00-33-835_com.instagram.android.webp
    Screenshot_2018-05-28-18-00-33-835_com.instagram.android.webp
    115.7 KB · Görüntüleme: 289
Geri