Öncelikle aracınız hayırlı uğurlu olsun, foruma da hoş geldiniz. Benim aracımda necvox platinum var ama bu ekrana bayıldım, nereden alabiliriz ?Tesla değildir bunun farkı 12 inç gibi bir şey olması.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Öncelikle aracınız hayırlı uğurlu olsun, foruma da hoş geldiniz. Benim aracımda necvox platinum var ama bu ekrana bayıldım, nereden alabiliriz ?Tesla değildir bunun farkı 12 inç gibi bir şey olması.
Sitesinde Adana'da bayi göremedim. Instagram'da resmi hesabı var video, foto vs. ayrıntılı bakılabilir Adana için bilgi alabilirsiniz.Öncelikle aracınız hayırlı uğurlu olsun, foruma da hoş geldiniz. Benim aracımda necvox platinum var ama bu ekrana bayıldım, nereden alabiliriz ?
Arkadaslar bu forum cok hızlı basladı sagolsun bırkac arkadas yonlendırdı fakat sonra ses cıkmadı acaba burası mı aktıf degıl ? facebook yada ınstagram mı daha aktıf ???
İstediklerim sadece izmirde krom çıta, çift egzoz uygulaması ve çelik jant uygulaması önerileri izmirde nerede yaptırabilirim ve fyat - kalite kıyaslaması. Türkiye de en geniş ağ izmirde astra için fakat ben sorunca takıldı sanırım