Astra J için İzmir den yardım - destek :)

Tesla değildir bunun farkı 12 inç gibi bir şey olması.
Öncelikle aracınız hayırlı uğurlu olsun, foruma da hoş geldiniz. Benim aracımda necvox platinum var ama bu ekrana bayıldım, nereden alabiliriz ?

Öncelikle aracınız hayırlı uğurlu olsun, foruma da hoş geldiniz. Benim aracımda necvox platinum var ama bu ekrana bayıldım, nereden alabiliriz ?
Sitesinde Adana'da bayi göremedim. Instagram'da resmi hesabı var video, foto vs. ayrıntılı bakılabilir Adana için bilgi alabilirsiniz.

Güncel , halen İzmir için geri dönüş ve fikirlerinizi bekliyorum.

Arkadaslar bu forum cok hızlı basladı sagolsun bırkac arkadas yonlendırdı fakat sonra ses cıkmadı acaba burası mı aktıf degıl ? facebook yada ınstagram mı daha aktıf ???
İstediklerim sadece izmirde krom çıta, çift egzoz uygulaması ve çelik jant uygulaması önerileri izmirde nerede yaptırabilirim ve fyat - kalite kıyaslaması. Türkiye de en geniş ağ izmirde astra için fakat ben sorunca takıldı sanırım :)

Hocam size izmirden olan üyelerimiz doğru tercih sunacaktır fakat bu aralar İzmir üyelerimiz foruma giriş yapmadılar siz bir kaç yerden fiyat alın bizde burdan size yorum yapalım size iyi mi kötü mü bilgi verelim

Arkadaslar bu forum cok hızlı basladı sagolsun bırkac arkadas yonlendırdı fakat sonra ses cıkmadı acaba burası mı aktıf degıl ? facebook yada ınstagram mı daha aktıf ???
İstediklerim sadece izmirde krom çıta, çift egzoz uygulaması ve çelik jant uygulaması önerileri izmirde nerede yaptırabilirim ve fyat - kalite kıyaslaması. Türkiye de en geniş ağ izmirde astra için fakat ben sorunca takıldı sanırım :)

Est. hocam gönlümüz isterki sizi nokta atışı bir yere gönderelim ancak kendi kullanmadığımız bir ürünü veya işyerini size nasıl önerebiliriz. Bunun için biz sadece internetten gördüklerimizi yazarız karar mekanizması sizsiniz. Bu durumda izmirde bu konuda konuşulduğu şekilde aklınıza yatan ürünlerden alırsanız siz bize yazın, bu şekilde izmirden gelen üyelerimize sizin sayenizde fikirler verelim hocam. İnş. aklımdan geçenleri size tam olarak aktarabilmişimdir. Keşke izmirde olsaydıkta deneyebildiğimiz işyerleri vb olsaydı. Saygılarımı sunuyorum hayırlı ramazanlar. :)

• Beğen
Tepkiler: goktasoktay
Daha önce Tesla navigasyonu önermiştim Instagram'da gördüm fiyatı 3250'den 2750tl'ye düşmüş ilgilenen arkadaşlara duyurulur.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2018-07-10-12-16-44-861_com.instagram.android.webp
    Screenshot_2018-07-10-12-16-44-861_com.instagram.android.webp
    134.4 KB · Görüntüleme: 169
  • Beğen
Tepkiler: Murat
Aracınız hayırlı olsun. Güle güle binin
Bire bir aynı aracımız var, tek farkı bendeki 2014
Rengi ve paketi aynı :cool:

Geri