ASTRA J İÇİN XENON FAR YARDIM..!

Ynt: ASTRA J İÇİN XENON FAR YARDIM..!

sallierim link' Alıntı:
abi merceklisi yok mu bunların peki?

mercek setle birlikte satılmaz ya farları değişip mercekli far alacaksın yada bu işleri yapan iyi bir usta bulup ona mercek taktıracaktın sahibindende ilan vardı 400 tl ya yapıyormuş geçenlerde görmüştüm incele istersen

http://www.geceucusu.com/

Bu site oldukça faydalı bu konuda. Aklınıza takılan neredeyse herşeyin cevabını bulabileceğiniz bizim site gibi bir ortam. :)  Kafanıza takılan şeylerde yine bir yol buluruz birlikte ;)

chiv link' Alıntı:

Şu ilanı ne zaman görsem adamlardaki "La dağılın valla topunuza girişirim şimdi" tadındaki üslubuna geberiyorum.

Tok satıcıdan öte mal sahibi satıcı örneği, sanki araba onun bende işe başvurmuş mercekli farım. ((:

GNSpower link' Alıntı:
Şu ilanı ne zaman görsem adamlardaki "La dağılın valla topunuza girişirim şimdi" tadındaki üslubuna geberiyorum.

Tok satıcıdan öte mal sahibi satıcı örneği, sanki araba onun bende işe başvurmuş mercekli farım. ((:
aynen adama soru sorsak dövecek gibi bir üslubu var.bir merceğe o kadar para istemiş.daha bunun xenon far fiyatı var.o dahil değilmiş..

sallierim link' Alıntı:
aynen adama soru sorsak dövecek gibi bir üslubu var.bir merceğe o kadar para istemiş.daha bunun xenon far fiyatı var.o dahil değilmiş..

Ayrıca o mercekler NO NAME! Adı geç kalitesi mühim. Ben merceğe baktım mı öbür tarafını bile görürüm.

Aah ah demiyor ki 10 liralık Çin'in en dandik merceklerini kullanıyorum, adamlar isim yazmaya bile üşenmişler, o hususta bile artistik patenaj çekiyor. ((:

GNSpower link' Alıntı:
Ayrıca o mercekler NO NAME! Adı geç kalitesi mühim. Ben merceğe baktım mı öbür tarafını bile görürüm.

Aah ah demiyor ki 10 liralık Çin'in en dandik merceklerini kullanıyorum, adamlar isim yazmaya bile üşenmişler, o hususta bile artistik patenaj çekiyor. ((:
ahhaha aynen abi.herif dediğin gibi 10-20 liraya ucuz mercekleri almış 404le yapıştırıp yüzlerce lira para istiyor :D

Philips Xendrive XLD288 Astra j 1.3 2012 Xenon arıza ışığı yakıyor.

Geri