Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
HaKaN link' Alıntı:öncelikle aracınız hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız sürüşler
bu tıkırtı ve sesler çeşitli izalosyonlar ile serviste büyük bir kısmı gideriliyor
ki şahsen bende de vardı ama şu an herhangi bir çıtırtı veya ses problemim yok
bel desteği ben de cosmo araç aldığımda ilk baktığım şeylerdendi ancak ergoonomik spor deri koltuklar ile geldiğini öğrenince
hayal kırıklığı olmuştu, keşke ben de daha detaylı araştırıp ergonomik deri koltuk opsiyonunu isteseydim ama şu an çok eksikliğini hissetmiyorum
Afl sistemi müthiş bir sistem zaten, sis farlarına gelince sis farları siste kullanmak içindir o yüzden hiçbir şekilde xenon sis farları için uygun değildir, siste görüş açısı için en verimlisi sarı ampuldur o yüzden sarı ampul kullanılmış bu güvenliğimiz açısından çok önemli bir nokta
Ses sistemine gelince daha güzel olabilirdi ben cyclone navigasyonu taktırdıktan sonra ses programı atıldı ve ses eskiye göre çok daha iyi şu an sesten çok memnunum
tekrardan hayırlı olsun aracınız
HaKaN link' Alıntı:sanırım sizin kaliperlerden gelen ses probleminiz var bunu burç ile çözüm bulan arkadaşlarımız vardı forumda sn.eRg
ses olarak evet ses ve equalizer ayarlanabiliy
or kendinize göre düzenleyebilirsiniz
yani hediye olarak halı paspas, karter koruma, küllük, ilk yardım seti vs verilebiliyor ama çakmak hediye alan olmadı sanırım
navigasyon cyclone taktırmıştım ben 2000 tl ye daha sonra düşünürseniz taktırabiliyorsunuz
herhangi bir kesme biçme olmuyor
bahsettiğiniz ses için birkaç konu açılmıştı inceleyebilirsiniz
http://www.opelsizasla.com/forum/index.php?topic=717.0
http://www.opelsizasla.com/forum/index.php?topic=1172.0
Valla Hakan bey çok teşekkür ederim, linkler çok faydalı oldu.. Özellikle drwaverunner arkadaşımızın yaptığı çalışma gerçekten çok başarılı ve faydalı olmuş.. Benim araçtaki ses de tam olarak bu ses.. Ayrıca servisin bahsettiği çözüm de burada anlatılan çözümün aynısı.. Bu açıdan baya bi rahatladım..
Seviyorum bu forumu ya.. Bu forum aldırdı bana Astramı.. =))