Araç 1.4 t otomatik gayet güzel tatlı tatlı kullanıyordum geçen gün haliyle annemleri bir yere götürüyordum aklıma geldi bi ara gaza yükleniyim dedim kasis yavaşken, gaza biraz dip gaz abandım.fakat alet devir saatini deli gibi yukseltip ses cıkarmasına ragmen bi hızlanma yapmadı hatta olduğu yerde kaldı diyebilirim.(düz viteste boşa alıp gaa basmış gibi hissettim kendimi)AT kullanırken geçişlerdemi böle bi sıkıntı oluyor? neden çabuk tepki vermedi anlıyamadım..
Direksiyonuda bayağı hafif geldi,trafikte ve şehiriçi kullanımda iyi olucağını düşünüyorum ama umarım yüksek hızlarda aynı oynaklık olmaz..Genel olarak memnun kaldık,biraz üst taraf cam yanı plastiklerin görüntüsü daha kaliteli olabilirdi diye düşünüyorum fazlada takılmamaya çalışıyorum

yağmur sensörü dediği şeyi de bi türlü anlamadım.Yukarı bi tık alıyorum ekranda yagmur sensörü açık yazıyor e hızınıda yandan ayarlıyorum çalışıyor iyi guzelde bunun nesi otomatik hertürlü komutu zaten ben vermiş oluyorum,sensör ne alaka durumu oluştu aklımda yoksa bi yerde hatamı yapıyorum?
Son olarak otomatik el freni olayınada bi türlü alışamadım.otomatik viteste kaldırıyorum indiriyorum hiç bi halt olmuyormuş gibi geliyor ışıta göremedim galiba onu da beceremedim. Sonuç olarak Opel bana teknolojik olarak bi gömlek üstün geldi sanırsam