Astra j kasa arıza

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Musti07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Musti07

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Selamın aleyküm arkadaşlar 2012model 1.6 benzin lpgli astra j kasa aldim 1 ay önce 86 bin km de aldıktan iki hafta sonra araç soğukken ilk çalistırmada gaz yememe titreme başladı bunu sadece sogukken yapiyor ustalar direk subab lpgden erimistir dediler başlangıctir dediler üc dört bin km gider dediler başına böyle bi sorun gelen varmi acaba birde araci calıştıŕıyorum lpg ye geçémiyor 2 kere did did diye ses çikarip benzine geciyo bir hevesle çok begenerek aldim ama sanırım beni üzecek bu astra

Selamın aleyküm arkadaşlar 2012model 1.6 benzin lpgli astra j kasa aldim 1 ay önce 86 bin km de aldıktan iki hafta sonra araç soğukken ilk çalistırmada gaz yememe titreme başladı bunu sadece sogukken yapiyor ustalar direk subab lpgden erimistir dediler başlangıctir dediler üc dört bin km gider dediler başına böyle bi sorun gelen varmi acaba birde araci calıştıŕıyorum lpg ye geçémiyor 2 kere did did diye ses çikarip benzine geciyo bir hevesle çok begenerek aldim ama sanırım beni üzecek bu astra

merhaba aynı araçtan bende de var.
iki gün önce aynı sorun bende de oldu.
lpg ve ilk çalışmadaki benzin ayarlarını yaptırın. bir süre yaklaşık 50 km dur-kalklı trafikte benzinle kullanın aracı. muhtemelen düzelecektir.
her sübap eritmiş diyen ustaya da inanmayın. sübap eritmenin diğer göstergelerini internetten araştırın. bu göstergeler varsa sübaptan şüphe duyun. yoksa dediğim gibi inanmayın ustalara.
opel mi haaa kesin sübaptır diyen çok usta var.

Eyvallah teşekkür ederim yardımların içın cok saol dostum

86 bin km de kolay kolay erimez sübaplar.
Dedigim gibi yap. Olmazsa egr bogaz manifold temizligi yaptir hocam.
Sen sagol.

Geri