Herkese iyi günler, geçen Ağustosta 2011 model Astra j aldım, benden önce aracın 2 oksijen sensörü de yeni değişmişti, araçta p0420 hata kodu vardı, ben de 4 Eylül'de katalitikin seramiğini değiştirdim, araçta hata kodu kalmadı, sonra 17 Eylül'de landirenzo montajı yaptırdım, aradan 1-1.5 ay geçtikten sonra araç 2. Konum oksijen sensörü hatası verdi, bu şekilde 2-3 ay kullandım, ardından sensörü değiştirdim, tam sorun bitti derken yine p0420 hata kodu verdi, katalitiği açtığımızda içinde seramiğin naylon gibi eridiğini gördük, egzozcu araçtaki LPG ya da ateşleme sisteminin yüksek sıcaklık nedeniyle erime olduğunu ve garanti kapsamında değişim yapamayacağını söyledi, LPG montajı yapan servise gittim, onlar da montajda ayarda sorun olmadığını söylediler, sürekli gittim ustam da ateşleme sisteminin sağlıklı olduğunu söyledi, daha önce başına benzer olay gelen var mı? Araştırırken bobin arızası halinde geri viteste stop etme sorunu olabileceğini okudum, araçta nadiren böyle bir sorun var, ne tavsiye edersiniz?