Astra j Klimadan gelen gaz ve toz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan magne33
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
tamam üstad deneyecegim aracın göysünde bir beyaz leke var bişey damlamış gibi acaba sıcakta omu buharlasıyor cünki aracı aldıgımda yagmurluydu havalar fark edemedik birde o lekeyi sökmeye calışayım bakalım teşekkürler
Üstad leke beyazımsı yağlı yapışkan gibi mi?

evet beyazımsı birşey aynen

• Beğen
Tepkiler: Ahmetcan34
evet beyazımsı birşey aynen
Senin camda silikon var . Camını güzelce farklı temiz bezlerle cam sil ile sil üstad. Yıkamada uzun seneler çalıştığım için biliyorum. Sorun o

valla üstad ön cam zaten degişmiş diye biliyorum dedigin olay aklıma yattı gercekten

silikon var derken camı yapıştırırken sürdüklerindenmi bahsediyoruz

valla üstad ön cam zaten degişmiş diye biliyorum dedigin olay aklıma yattı gercekten
Kesinlikle dene üstad sorun bu . Torpidonuda güzelce sil o üstündeki parltılmış olan kısmı sil hepsini güzelce . Yok üstad parlatıcı silikon lastik parlatıcı gibi yani beze bulaşmıştır . Oda bir kere cama gelsin kolay kolay çıkmaz.

hadi ya muhtemelen yıkamacı parlatıcı için kullandıgı bezi onda kullandı bulaştı diyorsun yani kışın belli olmadı havalar ısındı belirmeye başladı
camaşır sulu bezle silip sonra camsil mi kullansam acaba

hadi ya muhtemelen yıkamacı parlatıcı için kullandıgı bezi onda kullandı bulaştı diyorsun yani kışın belli olmadı havalar ısındı belirmeye başladı
camaşır sulu bezle silip sonra camsil mi kullansam acaba
Sakınn üstad çamışırsuyunı sakın kullanma

cünki arkadaşlar flap felan dedi ama klimada hicbir sorun yok polen filtresini yeni degiştirdim elimle

• Beğen
Tepkiler: Ahmetcan34
Hepsini camsille yap ama silikonlu camsil değil normal camsil al

Geri