Astra J Koltuk Altı Çekmecesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Bye_Bye
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bye_Bye

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Fotoğrafları yurtdışından bir forumdan aldım. Acaba biz de bu parçayı bir yerden bulup monte edebilir miyiz?
Bu çekmece normalde ergonomik deri spor koltuk opsiyonu ile geliyor

IMG_1437mod.jpg

IMG_1438mod-1.jpg

IMG_1439mod.jpg

IMG_1440mod.jpg

IMG_1446mod.jpg

IMG_1456mod.jpg

IMG_1458mod-1.jpg

IMG_1455mod.jpg

IMG_1462mod.jpg

IMG_1461mod.jpg

IMG_1465mod.jpg

IMG_1466mod.jpg

IMG_1467mod.jpg

IMG_1464mod.jpg

IMG_1470mod.jpg

IMG_1473mod.jpg

Ynt: Astra J Koltuk Altı Çekmecesi

güzel, kullanışlı ve montajı kolay ama bunu servis getirirse çok pahalı olur eminim. yurt dışından temin etmek lazım. hatta toplu alım yapsak ne güzel olur :)
bu arada yabancı forum sitelerinde kapı içi ledlerin hangi kablolara bağlanacağını gösteren resimli bir anlatım yok mudur? ben aradım ama bulamadım.

ben bu çekmecenin cosmo da olduğunu zannediyodum. Aracımı servise götürünce yukarı çıkıp galeride bi cosmo modelinin içine blndim nasıl bi şey diye merak ettim. Olmadığını görünce yedek parçadan sordurdum türkiyeye bu parçanın daha gönderilmediği bilgisine ulaştım. Hatta not bıraktım gelince haber verecekler.

Ya Allah rızası için biri halil abiye yardım etsin. Abi bu kablo işi seni son bir haftada yaşlandırdı. Kimsenin bilgisi yok ya da kimse cesaret edipte açamıyor bu bölgeyi. Bende olsa bende cesaret edemezdim ya 011zaa

dinojasie link' Alıntı:
Ya Allah rızası için biri halil abiye yardım etsin. Abi bu kablo işi seni son bir haftada yaşlandırdı. Kimsenin bilgisi yok ya da kimse cesaret edipte açamıyor bu bölgeyi. Bende olsa bende cesaret edemezdim ya 011zaa
sorma yaw içime dert oldu :) ümit yaptırdı, servise gidince soracak ama kendisi açıp bakmaya çekiniyor. nasıl açıldığını bilmeyince insan doğal olarak çekinir tabi, oysa düğme grubunu yukarı itince hemen çıkıyor  iki tane tırnak var ama zorlanmıyor. neyse ümitten haber bekleyecem artık.

Keşke toplu alım yapabileceğimiz bir yer bulsakda hemen getirtsek! Aracımı aldığımda bu özelliğin olduğunu zannediyordum, olmadığını görünce biraz moralim bozulmuştu.

Çok güzel ürün :)

Çok da kullanışlı. Açıkcası bana mevcut gözler yetmiyor.

hakan bey resimleri aldığınız forumda fiyattan falan bahsediyo mu?
arkadaşların söylediği alım yapamazmıyız tolu veya bireysel. hesap numarası falan verilse veya teslimatta ödeme? bununla ilgi bilgiler var mı?

Ben yan koltuğun alt kısmındaki boşluğa el çantamı koyuyorum, dışarıdan bakıncada gözükmüyor, hani orda bu parça yok ama oradaki boşlukta benm işime yarıyor.

Geri