Astra J Koltuk Altı Çekmecesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Bye_Bye
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Astra J Koltuk Altı Çekmecesi

Kim yapıcak acaba bu alımı :) ??

thejazz link' Alıntı:
Ben görüştüm arkadaşlar, parçaları getirtebiliyoruz siparişle. Maaliyeti 270 TL. nı buluyor, bilgilerinize. Ha şu yapılabilir; bir tane servisle anlaşıp toplu alım yaparsak, fiyatı aşağıya çekebiliriz.

Kiminle gorustunuz ? Nereden aliyoruz ? Bir de bu maliyete montaji da eklemek lazim ki, kim nasil yapacak acaba ?

thejazz link' Alıntı:
Ben görüştüm arkadaşlar, parçaları getirtebiliyoruz siparişle. Maaliyeti 270 TL. nı buluyor, bilgilerinize. Ha şu yapılabilir; bir tane servisle anlaşıp toplu alım yaparsak, fiyatı aşağıya çekebiliriz.

Sn. thejazz'ın dediği gibi 270 TL civarında bir maliyetle getirtebiliyorsak ciddi olarak ilgilenen arkadaşlar görüşlerini belirtsin, parçaları getirttikten sonra montaj kısmı çözülmeyecek bir konu değil bence.

Kısacası ben bu işte varım  okkk

Arkadaslar isterseniz soyle yapalim; tam olarak kac adet istiyoruz kesinlestirelim. Sonra adet bazinda servislerle gorusup fiyat alalim, ben bu fiyati cigli egem arastirma merkezinden almistim. Tekrar gorusup adet fazla olacagindan indirim konusunu izmire donunce oturup konusurum. Teslimat ve montaj konusu gene satin alinacak x servisin organizasyonuyla halledilir bir sekilde. Oncekesin rakami belirleyelim ve fiyat alalim derim. Diger servislerle gorusebilecek, diyalogu olanlar varsa onlarda girisimde bulunabilirlerse en ucuza aliriz parcalari.

Mantıklı, konuya dair başlık açalım parça isteyen arkadaşlar kesinleşince servisle görüşülsün..

thejazz link' Alıntı:
Arkadaslar isterseniz soyle yapalim; tam olarak kac adet istiyoruz kesinlestirelim. Sonra adet bazinda servislerle gorusup fiyat alalim, ben bu fiyati cigli egem arastirma merkezinden almistim. Tekrar gorusup adet fazla olacagindan indirim konusunu izmire donunce oturup konusurum. Teslimat ve montaj konusu gene satin alinacak x servisin organizasyonuyla halledilir bir sekilde. Oncekesin rakami belirleyelim ve fiyat alalim derim. Diger servislerle gorusebilecek, diyalogu olanlar varsa onlarda girisimde bulunabilirlerse en ucuza aliriz parcalari.

+1

Mantıklı, konuya dair başlık açalım parça isteyen arkadaşlar kesinleşince servisle görüşülsün..

+1

thejazz link' Alıntı:
Tesekkur ederiz, gorusebilirseniz cok memnun oluruz

Ne demek, adet kesinlessin bu cumartesi gorusurum.

thejazz link' Alıntı:
Ne demek, adet kesinlessin bu cumartesi gorusurum.

O zaman bu konu için ayrı bir başlık açıp parçayı isteyen arkadaşların listesini hazırlayalım.

Beni 1 numaraya yazın lutfen.Ancak montaj ıcın Istanbula gelmem zor.Izmıre gelırım ama..
Saygılar..

Geri