Astra J Koltuk Kılıfı Araca Özel Dikim HK

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan redline84
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Astra J Koltuk Kılıfı Araca Özel Dikim HK

thehunturk link' Alıntı:
hiçbişeyde kılıf kullanmayı sevmiyorum (!) :)

Hay Allah iyiliğini versin  005hihih. Bu arada konu da hortlamış. Reklam için mi açılmış konu?

adRe J link' Alıntı:
Örneğin bende kılıf taktırdım aracı aldığımın 3. günü tabiki orjinal koltukların yerini tutmuyor ama temiz oluyor yırtılmıyor döşemeniz. Birşey döküldüğünde ah vah diye içimiz gitmiyor tek kötü yanı var oda satarken dediğiniz gibi döşemeleri kullanamamış olmak... Olsun ben yinede buna değeceğini düşünüyorum koltukların diri olması aracınızın yıllar sonra bile değerini arttırabilir görüşündeyim hava yastığı uyumlu bir kılıf alıp taktırdım direk... Yanık yırtık olmuyor olsa bile kılıf zarar görüyor diye düşünüyorum forumda bir arkadaşımızın başına gelmiş üzücü bir durum allah beterinden korusun

Döşeme yırtılınca yanık olunca ah vah demektense birkaç yıl kılıfla birkaç yıl kendi döşemesi ile kullanmayı tercih edenlerdenim bende :)

Basina bir sey gelecegi varsa zaten takicaginiz kilif ne ise yarayacakki. Bir sey dokulse kiliftan koltuga gecer ates dusse onuda yakar koltuguda. :). Bu kadarda takintili olmamak gerekir o kadar para verip aliyoruz eskitin ne olucak bir dahami dunyaya gelceksiniz.

Bizler hiçbir konuyu kafamıza takmayız. Doğalızda ondan.

Geri