ASTRA J Koyulaştırılmış ön ve arka farlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BAKUTA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

BAKUTA

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Merhabalar;

bence sport ve enjoy modeller arasındak, en önemli fark Koyulaştırılmış ön ve arka farlar.
Koyulaştırılmış ön ve arka farları nerden kaça maledebiliriz?bir bilgisi olan varmı?

Selamlar.

Ynt: ASTRA J Koyulaştırılmış ön ve arka farlar

sn bakuta ,
    enjoy plus paketli aracımı yeni satın aldım,alırkende koyulaştırılmış farlarla değişmek istedim farkı ne ise verecektim.fakat kabul edilmedi.yedek parçada , sadece koyu stopların fiyatı 600tl idi.bu yuzden vazgeçtim.bekliyorum ki birkaç sene sonra astra j makyajlandığında buyuk ihtimal ledli farlı gelir.ona ne dersin?

ևok pahalıymış be hocam 600 tl  dill.Makyajlanmasıda epey sürer gibi geliyor. undecided

enjoy bir aracın soadan sporta dönüşmesi çok ama çok maliyetli olur. eğer aradaki farklar sizin için önemli ise başta  donanımı ona göre seçip almak çok daha  mantıklı. sonradan değiştirmek aşırı  pahalı oluyor.  örneğin benim araç sport  sonradan cosmolardaki bluetoothu ekletmek için fiyat sordum sorduğuma soracağıma pişman oldum okkk  fiyatı söylemiyourm bile dancee

haklısın abi sonradan takılmak istenen donanım çok daha pahalı oluyor.aralık 2010 da sport almaya niyetlenmiştim fakat ellerinde yokmuş.bende sabırsızlanıp pp ye razı geldim.araç dışında farlar ve çıta dışında fark yok tahminim.yavaş yavaş donanım eksikliklerimi kapatmak istiyorum.keşke daha ucuz olsalar.örneğin bluetooth eksikliğini ve navigasyon eksikliğini harici navitect pxb 210f harici navigasyon alarak hevesimi gidermeye çalışıyorum.daha iyileri için paraya ve zamana ihtiyaç var.

1423 link' Alıntı:
  haklısın abi sonradan takılmak istenen donanım çok daha pahalı oluyor.aralık 2010 da sport almaya niyetlenmiştim fakat ellerinde yokmuş.bende sabırsızlanıp pp ye razı geldim.araç dışında farlar ve çıta dışında fark yok tahminim.yavaş yavaş donanım eksikliklerimi kapatmak istiyorum.keşke daha ucuz olsalar.örneğin bluetooth eksikliğini ve navigasyon eksikliğini harici navitect pxb 210f harici navigasyon alarak hevesimi gidermeye çalışıyorum.daha iyileri için paraya ve zamana ihtiyaç var.

Haklısın para ve zaman:)

Merhabalar;

araç dış görünümünde farlar ve çıta dışında sport ile enjoy arasında fark yok.
koyulaştırlmış ön ve arka farları beyaz astrada fark ettim ve cok beğendim.ben fiyat sormamıştım ama 600 tl de sadece arka lambalar için pahalıymış.
hayırlısı bakalım ucuzlar elbet.

Aracımdaki far buğu sorunu için değişim onayı geldi. Parça bekliyorum.
Arkas otomotiv'de Aysel hanım konuyu takip edip sonuçlandırdığı için teşekkürü borç bilirim.
Ekli fotolarda buğulanmayı görebilirsiniz.

photo0003p.jpg

photo0004rj.jpg

Bu koyulaştırılmış far nasıl birşeydir, olanla olmayanın örnek fotoğrafları varmı bir tarafta, merak ettim.

ebony link' Alıntı:
Bu koyulaştırılmış far nasıl birşeydir, olanla olmayanın örnek fotoğrafları varmı bir tarafta, merak ettim.

sitemizde üye otomobilleri bölümü var oradan bakabilirsiniz, cosmo araçların farları koyulaşıtırılmıştır.

Geri