Ynt: Astra J Kullanıcıların Verileri (YENİ TABLO)
Teknik Veriler
Kullanıcı Adı : turk187
Model Yılı: 2011
Motor Tipi: ecoflex 1.3
şanzıman Tipi: M
Donanım:Sport Cyclone
Renk: Siyah
Yakıt Tüketimi: 6,2 lt/100km
Km: 1100 km
Kullanım Oranları:%20şehirdışı + %80 istanbul şehiriçi(kısa mesafe, motor soguk)
Arızalar:
Termostat Değişimi: sorun yok
Debriyaj Yayı:Ses bir defa tınnnnnn şeklinde geldi.
Rüzgar Sesi: hissetmedim
Fren Müşürü Değişimi: şimdilik herhangi bir sorun yok... sadece bazen elekt.park freninde kalkarken vınnn sei geliyor. bence sorun degil
Cruise Control:şimdilik problem yok
Araç içinden gelen tıkırtılar:sol emniyet kemeri tutacagından(mandal) gelen gıcırtılı bir ses. sadece ben duyuyorum
Arka Fren Semerleri:ses yok
Sileceklerin Erken Yıpranması
roblem yok
Soğutma Suyu Seviyesi Uyarısı: HİÖ UYARI YOK
Akü Boşaltma Uyarısı:HİÖ UYARI yok
Disk Öizilmesi: su an için yok
Debriyaj Balatasının Bitmesi:frenler hemen cevap veriyor...
su sızdırma, tazyikli yıkamada arka ust stop lamba conta yerinden su damlıyor içeri
extralar:
Ön Konsolden ses: aracı park ettim... motor kapalı..... aracın icinde otururken onde alarm yerinden silecek motoru çalışma sesi gibi bir ses geldi.. yaklasık 15 saniye....(bir kez oldu)
Parmak izi...... on konsoldaki kapı acma tuşları hemen parkamk izi alıyor... yağlı bir görüntü ortaya çıkıyor...(hala geçerli her araca bindiğimde siliyorum)
Sağ Ön Kelebek Cam: hafif bir ses var.... kasisli yollarda duyuluyor.... bazen çıtır çıtır eklinde.....(Düşük Devirde Stop: araç ikinci viteste dusuk devirde(durma hızı degil) stop ediyor....kullamöa alışkanlığı ve aracı 30 sn ısıttıktan sonra kullanıma geçiyorum.. sorun çözüldü)
CYClone: USB'den muzik dinlerken ses yuksek ayarda cızırtılı çıkıyor.
Kullanılan Servis:
Ohenuz servis işlemi yapılmadı...
güncelleme tarihi: 6 nisan