astra j led'li ayna kapakları odak'ta hayırlı uğurlu olsun

Ynt: astra j led'li ayna kapakları odak'ta hayırlı uğurlu olsun

Güle güle kullanın ilk çıkan uygulamalar maalesef biraz pahalı oluyor. Ama ilk olmakta ayrıcalıktır. Ayrıca OPC Tampon takıp sinyal sorunu yaşayanlar için iyi bir çözüm gibi gözüküyor.

gokhandinler link' Alıntı:
iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim
farklı bi uygulama , renk konusu kişiselleştirilebilir.
şuan ki rengin tam tersinide düşündük ama bu hoşuma gitti.
fiyat konusuna gelince tarık bey fiyatta bişeyler yapacaktır mutlaka.
Gökhan kesilen biçilen bir yer var mı kablolar nereden geçiyor, kapıların kaplaması mı çıkarılıyor, uygulamayı beğendim güzel olmuş da fiyatı fazla geldi bana. Hayrını gör, araçlarımızda olması gereken bir özellikti. C segmentindeki hemen tüm araçlarda yan aynalarda sinyal var ama nedense opel uygun görmemiş.  general_Shame_on_you

güle güle kullanın çok yakışmış .
arkadaşlarında dediği gibi Fiyat çok pahallı gerçekten sanki komple aynalar değişiyor altı üstü kapak  

harunhoca link' Alıntı:
Gökhan kesilen biçilen bir yer var mı kablolar nereden geçiyor, kapıların kaplaması mı çıkarılıyor, uygulamayı beğendim güzel olmuş da fiyatı fazla geldi bana. Hayrını gör, araçlarımızda olması gereken bir özellikti. C segmentindeki hemen tüm araçlarda yan aynalarda sinyal var ama nedense opel uygun görmemiş.  general_Shame_on_you
Abi muhtemelen aynayi sökmek icin kapi dosemesi mecbur söküluyodur aynayi komple söküp kablo cekiliyodur yan camurluk sinyaline bağlaniyodur tahminimce.

harunhoca link' Alıntı:
harun abi
muhtemelen kapı döşemeleri sökülmüştür onun dışında kesilip biçilen biyer olmadı
sadece dış kapaklar değişti.evet fiyat biraz pahalı zamanla bir takım indirimler olacaktır.

Dış kapaklarım odaktan, Allah korusun nazardan :))

Siyah arabada sadece led şeklinde güzel durur ama fiyatı uçuk geldi banada.Siyahta görmek lazım :)

Geri