Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Maksat orda ışık olmasimi yoksa ciddi ciddi sis olmasimi
Ben toplamda iscilik dahil 75 Tl ye gündüz fari ile hallettim ne cikmaci gezdim ne sanayi gayet hoş oldu tabi gerceginin yerini tutmuyor ama görsel eksikliği kapadim gayette tatminkar oldu bnm gözümde
Benim kanaatim bu kadar para verilmez bizim arabadaki sis farlarına sadece görsellik aydınlatmada bir katkısı yok hani 407 deki bir sis farı olsa orjinali bile taktırılır.
Selam arkadaşlar bu sis farı olayına ben kafayı çok takmıştım ve maliyeti çok yüksek geldiğinden kendimce farklı bir çözüm buldum ve bunu ilk deneyen ben oldum sonrasında da adre j nikli arkadaşımız denedi ben cok memnunum sizede tavsiye edeerim su ana kadar hiçbir sorun yaşamadım. Hatta bir kaç fotoda ben ekleyeyim
Selam kardeşim nasılsınız yardımım dokunmuşsa ne mutlu bana amaç paylaşım değil mi? Hem abartısız söylüyorum görsellik açısından orjinal sis farı mı yoksa bizim araçlara takılan ledli far mı diye bir tercih yapacak olsam yine aynı ürünü seçerdim çok şükür parasını fazlaca hak ediyor. Bu arada FC gerçekten çok güzel özellikle aracınızın rengi mükemmel.