Astra J Mavi Göstergeler

Ynt: Astra J Mavi Göstergeler

astaa link' Alıntı:
Hasan abi bu uygulamayı gösterge panalinede yapacak olursan flexride isteyen benim gibi arkadaşlarin hevesleri bir nebze olsun gerçekleşmiş olur....
Otoyolda 120-130 giderken bir swiç anında flexi modu :) şahane olur şahane...
inşallah kardeşim ilk fırsatta olacak

şu göstergeler fabrika çıkışlı mavi olaydı kırmızı yapana kadar çatlardık onları şimdi kırmızı mavi nasıl yaparız diye tartışıyoruz yaw ne kadar garip insanlarız :D

astaa link' Alıntı:
Hasan abi bu uygulamayı gösterge panalinede yapacak olursan flexride isteyen benim gibi arkadaşlarin hevesleri bir nebze olsun gerçekleşmiş olur....
Otoyolda 120-130 giderken bir swiç anında flexi modu :) şahane olur şahane...
özkan bu uygulamayı 4 gözle bekleyen sensın farkındayım
hasan abinin telefonu var bende bi ara ziyaret edelim istersen.
detayları alırsın

grkng link' Alıntı:
şu göstergeler fabrika çıkışlı mavi olaydı kırmızı yapana kadar çatlardık onları şimdi kırmızı mavi nasıl yaparız diye tartışıyoruz yaw ne kadar garip insanlarız :D

"Modifiye"nin kelime anlamı "değişiklik yapmak" zaten. Yani burada değişiklik araç değil amaç aslında, başka bir deyişle de amaç "farklı olmak". Dolayısıyla haklısınız; ama olayın doğasında bu var zaten. :)

eketen link' Alıntı:
Egzos patlasa servis buna yapıştırır o da ayrı konu  011zaa
hiç mi hiç alakası yok ama tabiiki bahane ederler  müdahale sonucunda şu olmuş bu olmuş diye

xylent link' Alıntı:
"Modifiye"nin kelime anlamı "değişiklik yapmak" zaten. Yani burada değişiklik araç değil amaç aslında, başka bir deyişle de amaç "farklı olmak". Dolayısıyla haklısınız; ama olayın doğasında bu var zaten. :)

benim şahsi fikrim kırmızı aydınlatmalar mükemmel değişiliklik hakkımızı başka yerde kullanmalıyız :) eskiden insanlar passatın göstergelerine ışıklandırmalarına hasta olurdu şimdi astranın göstergelere hayran herkes ahh o göstergedeki ekran öyle düz olacağına renkli bişey olaymış yanardönerli offf diyorum bak buraya yazıyorum makyajlılarda  gösterge renkli ekran olursa hiç şaşırmam  

Mavi çok hoş olmuş ama orjinali de çok başarılı. Tercih meselesi  bravoo Yapmayı düşünen arkadaşlar video kaydederse çok süper olur  thnxx

grkng link' Alıntı:
benim şahsi fikrim kırmızı aydınlatmalar mükemmel değişiliklik hakkımızı başka yerde kullanmalıyız :) eskiden insanlar passatın göstergelerine ışıklandırmalarına hasta olurdu şimdi astranın göstergelere hayran herkes ahh o göstergedeki ekran öyle düz olacağına renkli bişey olaymış yanardönerli offf diyorum bak buraya yazıyorum makyajlılarda  gösterge renkli ekran olursa hiç şaşırmam  

Zaten gösterge rengi kırmızı değil beyaz yanılıyormuyum ? Flexiride taki sport modunda ekran kırmızı oluyor..Bizde bunu istiyoruz  :)

Sayın Hasanacar,

Epeydir siteye uğramadığımdan sizi farkedememişim.Geç de olsa aramıza hoşgeldiniz diyorum.Ayrıca neredeyse yaşımız ve araç özelliklerimiz de birebir örtüşüyor.Yaşdaşımı görmek -bu kadar gencin arasında- beni çok sevindirdi.. welllcommee

Ya bu mavi cok ne biliyim sakin duruyo ekranim boyle olsa hiz yaptigimda da kirmizi ya gecse o ayagimi pedaldan cekmezdim cok net. Kesinlikle uyutur bu adami bende Fenerbahceliyim ama o kadar da uzun boylu degil yahu :) hizin rengi kirmizidir bence :)

Geri