Arkadaşlar astra j kasa aracıma multimedya ekran taktırmak istiyorum ama değişik markalar var hangisini tercih edersiniz nevcox newfron bide carvocal diye firma var bahçelievlerde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Donma falan yapmıyorsa on numara araştıyorum bakalım hangisi olacak birazda maddi tabi aracın borcuBenim nagivasyon ve geri görüş kamerası da nevcox black edition serisi. Şimdilik memnunum bakalım ileri de ne olacak?
Uğur hocam o navigasyonu nasıl kullanıyorsun? Açıkcası bir google harita yada yandex haritaların yanında menü kullanımı zor. Özellikle adres aratmalar. Aylardır hiç açmadım navigasyonu.Benim nagivasyon ve geri görüş kamerası da nevcox black edition serisi. Şimdilik memnunum bakalım ileri de ne olacak?
Uğur hocam o navigasyonu nasıl kullanıyorsun? Açıkcası bir google harita yada yandex haritaların yanında menü kullanımı zor. Özellikle adres aratmalar. Aylardır hiç açmadım navigasyonu.
Berkin hocam google haritalar vs uzun yolda hayat kurtarmıyor malesef, Şehir içinde adres lazım olursa ben google ile çözüyorum ancak uzun yola çıkacaksam İGO üzerinden yapıyorum. Birincisi kalan km bilgisini görebiliyorum, ikincisi ekran büyük olduğu için yaklaştığım virajları vs görebiliyorum, üçünçüsü yolda ilerlerken anlık bilgileri (rakım, hız, vs) görebiliyorum. En önemli olaysa POI denilen özelliklerle yaklaştığım benzinliği hangisi olduğunu (shell, opet vs) görebiliyorum