Astra J Multimedya Seçimi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Murat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Murat

Yönetici
Başkan
34-İstanbul
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar astra j kasa aracıma multimedya ekran taktırmak istiyorum ama değişik markalar var hangisini tercih edersiniz nevcox newfron bide carvocal diye firma var bahçelievlerde

Şu an Necvox en popüler cihazlar arasında. @necvoxsocial hocam isterseniz daha detaylı bilgiler verebilir.

Tamam teşekkürler hasip usta

Benim nagivasyon ve geri görüş kamerası da nevcox black edition serisi. Şimdilik memnunum bakalım ileri de ne olacak?

Benim nagivasyon ve geri görüş kamerası da nevcox black edition serisi. Şimdilik memnunum bakalım ileri de ne olacak?
Donma falan yapmıyorsa on numara araştıyorum bakalım hangisi olacak birazda maddi tabi aracın borcu ;)

Opel bayilerle necvoxların anlaşması var. Bayiden taktıran zaten necvox taktırıyor. Genelde memnunum mecvox black editiondan. Sadece günümüze göre biraz eski teknoloji kalıyor. Özellikle uygulama görüntüleri ve ekran kontrolü açısından. Daha güncel versiyonlu necvoxu öneririm.

Uğur hocam o navigasyonu nasıl kullanıyorsun? Açıkcası bir google harita yada yandex haritaların yanında menü kullanımı zor. Özellikle adres aratmalar. Aylardır hiç açmadım navigasyonu.

Uğur hocam o navigasyonu nasıl kullanıyorsun? Açıkcası bir google harita yada yandex haritaların yanında menü kullanımı zor. Özellikle adres aratmalar. Aylardır hiç açmadım navigasyonu.

Berkin hocam google haritalar vs uzun yolda hayat kurtarmıyor malesef, Şehir içinde adres lazım olursa ben google ile çözüyorum ancak uzun yola çıkacaksam İGO üzerinden yapıyorum. Birincisi kalan km bilgisini görebiliyorum, ikincisi ekran büyük olduğu için yaklaştığım virajları vs görebiliyorum, üçünçüsü yolda ilerlerken anlık bilgileri (rakım, hız, vs) görebiliyorum. En önemli olaysa POI denilen özelliklerle yaklaştığım benzinliği hangisi olduğunu (shell, opet vs) görebiliyorum :)

• Beğen
Tepkiler: Berkin
Berkin hocam google haritalar vs uzun yolda hayat kurtarmıyor malesef, Şehir içinde adres lazım olursa ben google ile çözüyorum ancak uzun yola çıkacaksam İGO üzerinden yapıyorum. Birincisi kalan km bilgisini görebiliyorum, ikincisi ekran büyük olduğu için yaklaştığım virajları vs görebiliyorum, üçünçüsü yolda ilerlerken anlık bilgileri (rakım, hız, vs) görebiliyorum. En önemli olaysa POI denilen özelliklerle yaklaştığım benzinliği hangisi olduğunu (shell, opet vs) görebiliyorum :)

Büyük ekran olayına katılıyorum ama geriye kalanların hepsi google haritalarda var. Ayrıca yazın gelen bir güncelleme ile google haritalarda virajlı kısımlarda otomatik zoom yapıyor. Düz yola girince tekrar zoom out yaparak geniş alanda gösteriyor. Ayarlardan biraz karıştırabilirsin POI ler bile çok daha ayrıntılı google haritalarda. Eski basitlit devam etmekte ama ayarları karıştırınca ihtiyacın olan bir sürü bilginin olduğunu görüyorsun. Sesli kontrol var ayrıca google haritalarda. Şehir içi çok işime yarıyor İstanbulda. İGo nun önce adres bulma kısmını düzeltmesi lazım benim kullanmam için. Google haritaların bir güzelliği de otomatik gece görüşüne geçmesi tünellerde. Uzun yolda benim gibi bolca karadenize giden birisi için basit ama çok yararlı.

İGO nun yeni versiyonunu satın alacaktım hem büyük ekran kullanımı hemde telefonu devamlı şarj etmekten kurtulurum diye ama youtubedan izlediğim videoları sonucu vaz geçtim. Şuan için en büyük handikap google haritalar için küçük ekran ve telefonun şarjını yemesi. Ama igo kullannmak yerine bunlarla uğraşmak daha kolay bir çözüm benim için.

Uzun yazmışım resmen :)

Şimdi koskoca google ile igo karşılaştırmak abes olur ancak aracın donanımını kullanmak rahat geliyor bana birde söylediğiniz sarj olayıda var :)

• Beğen
Tepkiler: Berkin
Geri