Astra J Multimedya Seçimi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Murat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Androidli cihazınızı açıyorsunuz, telefondan internet paylaşımını açıp cihazı internete bağlıyorsunuz. Yandex veya google maps açıp arkanıza yaslanıyorsunuz. Androidli cihazlar bu açıdan çok iyi [emoji4]

Tapatalk kullanarak iPad Pro aracılığıyla gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Berkin ve husooz
Androidli cihazınızı açıyorsunuz, telefondan internet paylaşımını açıp cihazı internete bağlıyorsunuz. Yandex veya google maps açıp arkanıza yaslanıyorsunuz. Androidli cihazlar bu açıdan çok iyi [emoji4]

Androidli bir multimedya alacaktım ama maliyeti beklediğimin çok üstünde çıkınca vazgeçtim.

Androidli bir multimedya alacaktım ama maliyeti beklediğimin çok üstünde çıkınca vazgeçtim.

İnşallah ilerde bütçe ayırıp alabilirsiniz. Ben memnunum. Sadece diğer cihaza göre biraz geç açılıyor. Tabi geç açılıyor dediysem 10 - 15 sn civarında açılıyor. Bunu da şöyle düşünmek lazım, telefonunuzu kapattığınız zaman ne kadar zamanda açılıyorsa bu da benzer.
Arkadaşa çinden dikiz aynası aldık, multimedya sistemi var androidli. Geri görüş kamerası, sürüş kamerası, navigasyon vs. herşey var. Sadece ekran bizimkilerden küçük kalıyor ama bizdeki cihazların yapabildiği herşeyi yapabiliyor. 350 tl gibi bir fiyata geldi. Dahili wifi modülü de var. En güzel özelliği portatif olması bence. Arkadaş digitürkün uygulamasını kurmuş, internete bağlayınca heryerden izle [emoji1] bu açıdan avantajlı cihazlar..

• Beğen
Tepkiler: Berkin
Geri