Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
045thumbsup 045thumbsup 045thumbsuphsv65 link' Alıntı:eğer araçta sport modu varsa navimaster takılınca delikli tuş sport modunun yerine geliyor o zaman sport modu nereye gidiyor
hsv65 link' Alıntı:eğer araçta sport modu varsa navimaster takılınca delikli tuş sport modunun yerine geliyor o zaman sport modu nereye gidiyor
BahadırBLC link' Alıntı:mert selam, diğer bir başlık altında da sordum ama sen daha iyi bilirsin daha önce de konuşmuştuk, navimaster android işlemcili değil, bu durumda android işlemci olmaması bana ne kaybettirir? thnxx
bukars link' Alıntı:Mert bey taktırdınız mı Navimaster?. Google üzerinden konuyu okuyarak geldim. En son Pazartesigidecem demiştiniz. Sonra bir zaman atlaması olmuş.
Memnunmusunuz, kaça taktırdınız
MeRt link' Alıntı:Özel mesajda da belirttiğim gibi taktırmadım.
Ben tam niyetlenmişken Android dedikoduları çıktı ve o gün bugündür Android taktırmaya niyetliyim.![]()
burakkarsli link' Alıntı:Mert kardeşim, Android taktırmaya karar verdiğin zaman beni haberdar eder misin? İki cihaz alırız, fiyat uyguna gelebilir bir ihtimal. Güçlerimizi birleştirelim![]()
burakkarsli link' Alıntı:Mert kardeşim, Android taktırmaya karar verdiğin zaman beni haberdar eder misin? İki cihaz alırız, fiyat uyguna gelebilir bir ihtimal. Güçlerimizi birleştirelim![]()
danger link' Alıntı:1000 tl sınırı aşmamak kaidesi ile bende alabilirim.