Astra J Necvox Dvd Navigasyon Sistemi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan erdem2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Astra J Necvox Dvd Navigasyon Sistemi

forumda birisi sormuştu. acaba 1.7 dizel siparişi verilse getirmezler mi? böyle bir yasak var mı? hoş onda da vergi sorunu var ama. gene de alıcı bulur bence.

akın link' Alıntı:
evrenle msnde konuştum.  o da aracını motorun zayıflığından satmış.   zaten aklı başında kimse aracı ufak tefek sorun var diye satmaz. çünkü isterse BMW  Mercedes olsun  her araba ufak tefek sorun olur kafaya takmaya gerek yok  küçük sorunları. 
sizinde aracınızda ufak tefek sorun olsa da bu sebeple sakın satmayın.
motorun çekmeme sorunu ise  ufak bir sorun değil. motor ile ağırlık dengesiz bu dizelde,   servisteki usta bile itiraf etmişti, hatta niye  şunu 1.6 yada 1.5 yapmazlar  diye hayıflanmıştı. 
ben de konuşmuştum evrenle msn de aracını sattıktan sonra bana da nakit sıkıntısı yüzünden sattığını ve araçtan kesinlikle memnun olduğunu söylemişti.. hatta ben 1.4 t alıcam dediğimde de sn markopasa gibi bana da 1.3 ü önermişti.. aracın performansının 2 ci vitese attıktan sonra gayet yeterli ve tatmin edici olduğunu söylemişti.. ama yine de kullanmadığım için tam olarak bilmiyorum, benim de aracım gelsin ben de ilk izlenimlerimi mutlaka yazacağım.. ayrıca bilgilendirme amaçlı çeşitli videolar da çekmeyi düşünüyorum..hayırlısı bakalım..

vallha halil  hocam bende anlamadım gitti. bu kadar harika  görüntülü bir o kadar konforlu araç yapıyor  opel ama gel gelelim 1400 kiloya 1.3  motor koyuyor...  anlamak mümkün değil  bu çelişkiyi, eger  opel 1.6 motor üretirse  satışlarını 3 e katlar  dizel araçta

ama gene de en çok satılan motor tipinden biri belki de birincisi vergi avantajı ve ekonomisinden dolayı. sana yeterli gelmedi, ben zaten tercih etmedim ama bir çok kişi gayet memnun. haa dizeller 1.5 yada 1.6 olsa eminim millet gemiden inerken kapar :)

hllb link' Alıntı:
ama gene de en çok satılan motor tipinden biri belki de birincisi vergi avantajı ve ekonomisinden dolayı. sana yeterli gelmedi, ben zaten tercih etmedim ama bir çok kişi gayet memnun. haa dizeller 1.5 yada 1.6 olsa eminim millet gemiden inerken kapar :)
:D

sn diagnotics neye karar verdiniz acaba ve arkadaşlar 1.3  yorumlarınıza sonuna kadar katılıyorum hatta 1.4t nin iyi bir performansı olmasına rağmen uçmadığı bunun da ağırlıktan kaynaklandığı çok açık mesela aynı motora sahip bmw 320d ile 520d arasında dağlar kadar fark var biri uçarken 520d nin 1.4t astrayla arasında uçurum olmuyor ağırlık çok etkiliyor bu araca tek bir dizel gelecekse kesinlikle 1.7 gelmeliydi türkiye ye ama fiyatı sorun olabilir ama en azından opsiyonlar gibi tercih edilmesi lazım
tamam 1.3 yeterli bir motor gitmiyor falan gibi bir durumu yok ama yokuşlarda zorlandığı aşikar ayrıca düşük bir yakıta değerine sahip olmasına rağmen 1.3 dizele göre az yaktığını söyleyemicem bunda yine ağırlık önemli bir rol oynuyor aracın bazı yollarda zorlanması tüketimi artırıyor bir de şunu hatırlatıyım konu necvox navi arkadaşlar başka yerde konuşsak daha iyi olur

astraowner link' Alıntı:
sn diagnotics neye karar verdiniz acaba ve arkadaşlar 1.3  yorumlarınıza sonuna kadar katılıyorum hatta 1.4t nin iyi bir performansı olmasına rağmen uçmadığı bunun da ağırlıktan kaynaklandığı çok açık mesela aynı motora sahip bmw 320d ile 520d arasında dağlar kadar fark var biri uçarken 520d nin 1.4t astrayla arasında uçurum olmuyor ağırlık çok etkiliyor bu araca tek bir dizel gelecekse kesinlikle 1.7 gelmeliydi türkiye ye ama fiyatı sorun olabilir ama en azından opsiyonlar gibi tercih edilmesi lazım
tamam 1.3 yeterli bir motor gitmiyor falan gibi bir durumu yok ama yokuşlarda zorlandığı aşikar ayrıca düşük bir yakıta değerine sahip olmasına rağmen 1.3 dizele göre az yaktığını söyleyemicem bunda yine ağırlık önemli bir rol oynuyor aracın bazı yollarda zorlanması tüketimi artırıyor bir de şunu hatırlatıyım konu necvox navi arkadaşlar başka yerde konuşsak daha iyi olur
benim siparişim cosmo 1.3 cdti oldu.. gelince de necvox taktıracağım.. hayırlısı ne ise o olsun..her ne kadar yılda az km yapsam da(10  bin civarı) ayda 350 -400 gibi bir yakıt parası vermek istemedim.. çünkü aracı kısa mesafelerde ve % 95 istanbul şehiriçi kullanacağım..

Ben şunu söyliyim 1.7 türkiyede satılsaydı tercihim o motordan yana kullanırdım, hem dizel hemde yüksek performanslı bir araca sahip olurdum. Benzinli aracımda her hafta mıtlaka 1 kere depoyu dolduruyordum, bunda çeyrek depo kala alıyorum ve 3 haftada bir dolduruyorum, demek istediğim baya farketti, o yüzden hiç pişman olmadım dizeli aldığıma.

markopasa86 link' Alıntı:
Ben şunu söyliyim 1.7 türkiyede satılsaydı tercihim o motordan yana kullanırdım, hem dizel hemde yüksek performanslı bir araca sahip olurdum. Benzinli aracımda her hafta mıtlaka 1 kere depoyu dolduruyordum, bunda çeyrek depo kala alıyorum ve 3 haftada bir dolduruyorum, demek istediğim baya farketti, o yüzden hiç pişman olmadım dizeli aldığıma.
o zaman ya çok küçük depolu bir aracınız varmış yada 3000cc falan bir motoru varmış çünkü aynı güzergahta 1i haftada 1 diğeri ayda 1 olmaz 4 katı fazla yakıcak hali yok ya sizinki bildiğim kadarıyla 6 lt civarı eksi aracınız 24 lt mi yakıyordu yani?

astraowner link' Alıntı:
[quote author=markopasa86 link=topic=412.msg35002#msg35002 date=1306857287]
o zaman ya çok küçük depolu bir aracınız varmış yada 3000cc falan bir motoru varmış çünkü aynı güzergahta 1i haftada 1 diğeri ayda 1 olmaz 4 katı fazla yakıcak hali yok ya sizinki bildiğim kadarıyla 6 lt civarı eksi aracınız 24 lt mi yakıyordu yani?
[/quote]
Yok ama hakikaten dediğim gibi, 206 yı ne kadar yakıyor diye hiç hesaplamadım, ondada astrada da çeyrek depo kala alırım yakıt. Bunda en son aldığımda çeyrek depo vardı yine, 700 km gitmiştim. 206da örneğin cumartesi günü doldurduğum aracı, bir sonraki salı yada çarşamba günü tekrar dolduruyordum,hadi bir buçuk hafta diyelim.İşte aşşağı yukarı 2 katı fazla yol gidiyorum bununla.Birtek haftasonları biraz geziyordum belki ordan biraz fark eder, ama dediğim gibi baya bir fark var arada.Bu arada önceki araç otomatik 206 idi 1.4 75 hp.

Geri