Astra J Necvox Dvd Navigasyon Sistemi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan erdem2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Astra J Necvox Dvd Navigasyon Sistemi

Necvox firması ile görüştüm android işlemcili cihaz bir kaç aya kadar gelir dediler. Ayrıca aracın teyp kısmı kalıyor sadece ekran değişiyor, şu anda volkwagenlerde kullanıyorlar. Firmadan Tarkan bey ile görüştüm kendi arabasında kullanıyormuş ve memnunmuş.

Opel Astra J Android...
Wince Fiyatına...

Moderatör Edit

erdem link' Alıntı:
dosyalar:
30012011502.jpg

oyun:
30012011504.jpg

tarih/saat ve sistem ayarları:
30012011507.jpg
Aynı Ürün Bendede Var Arabyı Yeni Aldım Ama Şu Televizyon Olayını Çözemedim KArıncalı Çıkıyor Anten Bağlantısı Anteni Herşeyi Var Başka Frekansamı geçiş yağtım acaba Yardımcı olursanız sevinirim ayar için...

Ne kadara aldınız Necvox'u?
Adroidd3 3 boyutlu oyunlar oynayabilirsiniz.

Ekli dosyalar

• IMG_20130829_181523 - Kopya.webp
    IMG_20130829_181523 - Kopya.webp
    22.3 KB · Görüntüleme: 118
  • IMG_20130829_180815.webp
    IMG_20130829_180815.webp
    33 KB · Görüntüleme: 122

Tv izleyemiyorum yardim karincali ekran geliyo antenmi bozuk acep nasil degistirilir bu anten

Necvox Platinum kulanıyorum 6-7 aydan sonra ilk sorunumla karşılaştım  ses var görüntü yok ekranda ( sürerken izlemeyiniz )diye uyarı çıkıyor ...araba duruken ekran geliyor bu durumla karşılaşan var mı ??

yeovil link' Alıntı:
Necvox Platinum kulanıyorum 6-7 aydan sonra ilk sorunumla karşılaştım  ses var görüntü yok ekranda ( sürerken izlemeyiniz )diye uyarı çıkıyor ...araba duruken ekran geliyor bu durumla karşılaşan var mı ??
merhabalar. aslında bu yaşadığınız durum bir problem değil. güvenlik zaafiyeti olmaması açışından bir önlem. herhangi bir güncelleme yada cihazın ayarlarında son zamanlarda bir değişiklik yaptınızmı. bu özellik bazı marka ve model cihazlarda aktif yada deaktif edilebiliyor. sizinkide tahminimce bu şekilde olmuş olabilir. saygılar...

herhangi bi güncelleme veya oynama olmadı cihazda..sorunsuz şekilde çalişiyordu  ..belki güleceksiniz ama yinede yazayım ((havalar soğudu buzlanma kar olduğundan güvenlik açısından ekrana bakmayı engelliyor diye düşündüm ama teknoloji bu kadar geliştimi :))  forumda aynı durumla karşılaşan var mı diye merak etmiştim bir bilen olarak servise danışacaz artık

Ynt: Ynt: Astra J Necvox Dvd Navigasyon Sistemi

yeovil link' Alıntı:
herhangi bi güncelleme veya oynama olmadı cihazda..sorunsuz şekilde çalişiyordu  ..belki güleceksiniz ama yinede yazayım ((havalar soğudu buzlanma kar olduğundan güvenlik açısından ekrana bakmayı engelliyor diye düşündüm ama teknoloji bu kadar geliştimi :))  forumda aynı durumla karşılaşan var mı diye merak etmiştim bir bilen olarak servise danışacaz artık
Tam hatirlamiyorum ama deneyin olmazsa araca bakar tekrar yazarim. Ayarlar kisminda genel ayarlar olmasi lazim. Orada fren tespit diye bir secenek var. O secenegi degistirmeniz gerekir.

Geri