Astra j opc tanıtım ve anlatım mutlaka bakın :)

Harika, çok söylenecek bir şey yok....

opc ler bana sanki astra j ler evrim geçirmiş gibi görünüyo (: omurgalı oldugundan sanırım:D

harika ötesi ;)

Tanıtımı yapan elemandaki samimiyet on numara, jeremy clarkson ile top gear tadında bi tanıtımmış, subscribe butonuna asıldım :)

cok güzelsin be opc :(

opc başka söze grek yok :)

Çıksa derken zaten bazı bayilerde satışı başladı.

Özel istek üzerine getirilir tüm OPC 'ler öyle kafanıza estimi ya ben bi OPC alıp çıkacaktım diyemiyorsunuz bayiye :D bu arada OPC lafını duyunca videoyu izlemeyi bile gerek görmedim belli zaten herşey :D

Özel istek üzerine getirilir tüm OPC 'ler öyle kafanıza estimi ya ben bi OPC alıp çıkacaktım diyemiyorsunuz bayiye :D bu arada OPC lafını duyunca videoyu izlemeyi bile gerek görmedim belli zaten herşey :D

panpalar videosunda başında masa örtüsü sarılı arkadaş harika ötesi sunmuş arabayı, izlemelisin bence, aşırı içten.

eleman özenti ve lakayıt,araba değil kendi heyvan elinde telefonla vırvır zırzır,ırzına geçilen bir araba,bir test sahası bulmaktan aciz bir prodüksyon,

Ya herşeyi geçtim ben kendi egsoz videomu koyup öyle ara sokakta geçsem burda nekadar adam varsa beni itin gözüne sokar sokar çıkarırsınız arkadaş,vay çocuk çıkar vay kedi fırlar,meteor düşer,çamaşır sarkar...

Geri