Merhabalar 2017 Mod. Astra Sedan J Otomotik Sport 1.6 Dizel 33000 Km aracım 2 ay önce rampada çıkarken araç çekişten düştü. Özel Servisde usta Valf dan olduğunu ve değiştirdiğini ve iki gün kullan gel sorun yoksa valfdan sonraki parçayı değişmeye gerek yok 2-3 gün kullandım sorun olmayınca ödemeyi yaptım ayrıldım. 2 ay sorun yoktu. (Keza ilk arızadan sonra gaza basınca boğuk bir durum oluyordu. Motorun üst bölümüde bazen çabuk ısınıyor gibi geldi ama hararet göstergesi normaldi. Eskisi gibi gaza hafif bile olsa basınca araba hemen fırlıyordu). Maalesef bu gün şehir içinde kısa süreli çekişten 3 kez düştü hatta 3-4 gün önce gaza basınca boğukluk zorlama gibi oluyordu. Çekiçten düşecek dedim dediğim gibi de oldu ve gaz bile yemedi sonra kendine geldi arıza göstergesi de ilginç YANMADI(!) Bu sorunu yaşayan çözümleyen varmı? Konu ile ilgili bilen arkadaşlar aydınlatırlarsa memnun olur şimdiden teşekkür ederim. Bundan dolayıda Opelden soğudum açıkcası. Sıkıntı yaşatıyor. (Cümle düşüklükleri için de özür.)
Son düzenleme: