Astra j otomatik stop etme

mini obd varsa bana ltft ve stft degerlerinin videolarini cekip atabilirmisin androidte torque programini kur, sayfaya long term ve short termi ekle rolantide ve yolda giderken ekran kayit programi ile kayit et buraya ekle resimde gorundugu sekilde usteki devir gostergesi

20190624_080647.jpg

• Beğen
Tepkiler: Guray
Hocam mini obd yok ama işime yarıyacaksa sipariş verip alabilirim aracıma hepsi uyarmı yoksa opel İcin ayrı satılan var mı

Mini obd 1.5 tum araclara uyar 25 tl gibi bi ucreti var hem aracinizi takip etmenize hemde sorunun ne olabilecegine dair kafanizda fikir olusturur

• Beğen
  • Beğen
Zafer hocam tekrardan merhaba bugun birşey dikkatimi cekti sanırım benim akünün amperi zayıf ondan ilk calıtırdığım da titreme olup stop ediyor nerden anladın dersen bu sabah işe gitmek için aracı calıştırdığım da marj almamış gibi oldu içinde duble ekran parlaklığı cok azdı iç ışıklar farlar falan az yanıyordu arac calıştıktan iki dk sonra hepsi düzene girdi benim mantığım bu üstadım sence akü ile ilgili bir problem olabilir mi

Zafer hocam tekrardan merhaba bugun birşey dikkatimi cekti sanırım benim akünün amperi zayıf ondan ilk calıtırdığım da titreme olup stop ediyor nerden anladın dersen bu sabah işe gitmek için aracı calıştırdığım da marj almamış gibi oldu içinde duble ekran parlaklığı cok azdı iç ışıklar farlar falan az yanıyordu arac calıştıktan iki dk sonra hepsi düzene girdi benim mantığım bu üstadım sence akü ile ilgili bir problem olabilir mi

Aküyü ölçtürün hocam, sorun olabilir dediğiniz gibi.

Güray bey aracınız 2010 model aküsü hiç değişmedi mi? Eğer hala ilk aküsüyse onun çoktan bitmiş olması lazım hatta 2. akü bile değişmesi mümkündür şimdiye. Ben ilk akümü 1.5 sene önce değiştirdim.

Geri