Ynt: Astra J Rüzgar Sesi
buyrun golf 6 forumundan size Astra da bahsettiğimiz Rüzgar Sesi ile ilgili problemi paylaşıyorum. Onlarda bizde olduğu gibi tasarımdan olduğunu düşünüyorlar
Arkadaşlar merhaba,
1,6 dizel 105 beygir Golf Trendline sahibiyim. Aracı alalı 12 gün oldu. İstanbul - Ankara yolu yapana kadar çok mutluydum fakat bu yolda 100 km ve üstündeki hızlarda özellikle ön camlardan rüzgar gürültüsü alıyorum ve çok canım sıkıldı. Bu arabayı özellikle sessiz şeklinde yapılan reklamlarına inanarak almaya karar verdim.
İnternette bunun kapı ayarından olduğunu söyleyen yabancı ve yerli forumlara rastladım. Bazıları ise Golf'ler için normal diyorlar. Aynaların dizaynını suçlayanlar dahi bulunuyor.
Aynı sorunu yaşayan veya çözen kimse var mı acaba?
Aynı sorunla ben servise gittim. Yanıma kaportacı bir usta alarak test sürüşüne çıktık. Sesin özellikle ayna bölgesinde yogun olmak üzere cama çarpan rüzgarın sesi oldugunu söylediler. Anormal bir durum yokmuş. 1mm de kapılarda ayarlama yaptılar. Ama sesi kesmedi. Fazla kurcalamadan alışmaya çalışın sizde en iyisi. Cam ıslık çalıyorsa sizde çalın kim galip gelirse artık