Astra J Sedan 2019 model Necvox Tesla Android Navigasyon*dusb*bluetooth*hd Kamera önerileriniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan NUSRET
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Aynen hem rahatlık hem işlevsel. Telefonla uğraşıp durmaktan kurtuldum. İstediğin programı kur rahatına bak 😊

Aynen hem rahatlık hem işlevsel. Telefonla uğraşıp durmaktan kurtuldum. İstediğin programı kur rahatına bak 😊
Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Ne kadara malettiniz, nereden aldınız?

Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Ne kadara malettiniz, nereden aldınız?
Umut oto var Kirami isminde biri.Facebook gurubunda görmüştüm. Güvenilir geldi ordan aldım. 2500 tl kampanyalı idi.

• Beğen
Tepkiler: omeroz
İyi günler arkadaşlar ben bu ekranı taktırdım şu an aracımda gayet uyumlu duruyor. Takılma sorunu yok donma yaşamadım 1 kez tuşları görmedi baştan başlattım sorun gitti. kamera hediyeli gps takılıyor. Sorunsuz navigasyon müzik ve İnternet keyfi yaşıyorum.

Tabiki zevk meselesi ama tesla ekran bana çok büyük geliyor. Hanım ne öyle o tv takmışsın gibi arabaya dedi. Bilmiyorum bana orjinal teyp tuşları şık duruyor. Onu sökmek istemiyorum. 7 inc bir ekran alıp takmak istiyorum. Ama yıl başına kadar zor.

Tabiki zevk meselesi ama tesla ekran bana çok büyük geliyor. Hanım ne öyle o tv takmışsın gibi arabaya dedi. Bilmiyorum bana orjinal teyp tuşları şık duruyor. Onu sökmek istemiyorum. 7 inc bir ekran alıp takmak istiyorum. Ama yıl başına kadar zor.
Büyük olsun bizim olsun😂

Yıllardır Avgo multimedya kullanıyorum, memnunum.Zaten windows ce işletim sistemi kullanıyor. Bazen USB yi ilk kontak açılışında okumuyor kapatıp açınca düzeliyor. Video oynatabiliyor. Güncel android multimedya sistemler Tesla vs tabi çok daha gelişmiş, ancak Tesla ekran bana da aşırı büyük ve dikkat dağıtıcı geliyor. Aracın orijinalinden çok şaşmama taraftarıyım :)

Bugün biryer ile görüştüm.
Gel takarız dedi ama uyardı.
Tesla ekranlar güneş vuruyor parlama yapıyor yazılar okunmuyor diye.
Bu sıkıntıyı çeken var mı?

Bugün biryer ile görüştüm.
Gel takarız dedi ama uyardı.
Tesla ekranlar güneş vuruyor parlama yapıyor yazılar okunmuyor diye.
Bu sıkıntıyı çeken var mı?
Film izlemiyorsan sıkıntı yok. Amaca bağlı birazda.

• Beğen
Tepkiler: OKANCAANNN
Geri