astra j sedan branda

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ilker2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ilker2

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
merhaba
malum yoğun bir dolu trafiğini atlattık görünüyor.aracım için bir branda arıyorum tavsiye edebileceğiniz bir marka varmı?
bu şekilde dolu vb alarmı olduğunda evimde ambalaj battaniyelerim var 6-7 tane onları aracın üzerine atıp üstüne bir branda geçirip paketlemek istiyorum..çevreye karşı yatak odası gibi battaniye kilim yorgan aracın üzerinde görüntü verip çevrenin zevkini bozmayalım ama normal havalarda da tek başına belki kullanırım branda pamuklu miflonlu vb kaliteli bir şey olsun istiyorum. varmıdır araca tam uyumlu branda tavsiyesi olan

Konuyu takipteyim. Bende arıyorum böyle bişey hocam.

ben bulursam haber veririm.hatta fikrim şu şekilde olacak eşim terzi bu sebeble battaniyeleri kılıf ölçüsünde kesip birleştireceğim kılıfın içine üst bölgeler 2 katlı ,yanlar 1 kat olacak şekilde bir battaniye kılıf hazırlatıp.onuda yaymaya uğraşmadan doğrudan araca giydirmek ,üstünede araç brandası giydirmek niyetindeyim..ufak bir hesaplama yaptığımda işcilik hariç malzeme 200 tl ve 100 tl branda 300 tl ye mal oluyor.ama temiz bir sonuç alınır..ben tamamlarsam resimlerini atarım.bakarsın talep olursa üretime geçerim.:-)

https://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/opel-astra-j-sedan-branda-2009-268132489 fiyat kıyaslaması yaparsam tam brandayı tercih ederim diğerini rüzgarda sabitlemek zor olacaktır.

Ben de takipteyim. Bizim konutlarda bi kuş çetesi peyda oldu. Yere pislemiyor mübarekler. Illa kaportaya denk getirecekler. Benim araca özel çalışıyorlar. 😄 Branda caydırıcı olabilir.

Eskiden kullanırdım..At topla at topla,ulan dedim başlıycam brandasına :)..Ama dolu gibi olaylarda kullanmak amaçlı olabilir tabi...Veya araç uzun süre yatıyorsa....Ama hergün harbiden gına geliyor...Birde yağmur veya kar yağdıysa toplamak tam eziyet..Bagajada koyamıyorsun...

benim için iki amacı olacak devamlı kullanmak çok zor öyle bir niyetimde yok,
ayda 1 er hafta şehir dışına gidiyorum.otoparkta yandaki araçların kapılarından çizik içinde kalıyor aracım.bu sırada alta ambalaj battaniyesinden diktiğim örtüyü giydireceğim.üstünede normal bir araç bırandası örteceğim.koruma maksatlı,ayda bir kez serip bir kez toplayacağım.
birde dolu ile ilgili alarm olursa giydireceğim yoksa dediğiniz gibi hergün olacak birşey değil.sadece bu süreler için 300 tl masraf yapılırmı diyebilirsiniz.ama aracın herhangi bir yerindeki bir çizik yada tek bile olsa bir dolu hasarının olmamış olması için iki katını vermeye hazırsınızdır eminim.hergün orayı görmektense:-)

• Beğen
Tepkiler: b.arat ve Cemil
cumartesi bir tarafı tela ile kaplanmış,nakliye battaniyelerinden 10 tane aldım.ve akşamında araç üzerinden ölçerek ve işaretleyerek araca özel bir battaniye kılıf dikimini tamamladık çok şık oldu bugün üstüne araç brandası alıp .çarşamba şehir dışına gitmeden önce aracımı ikisini kullanarak kapatacağım .bu esnada çekeceğim resimleri paylaşırım.battaniye kılıf hareket etmeyeceği ve alttan 3 yerinden sabitleneceği için rüzgarda brandanın hareket edip aracınızı çizmesinide engelleyecek ,ayrıca dolu vb karşıda aracın her tarafını kaplamış olacağım.

• Beğen
Tepkiler: Cemil
cumartesi bir tarafı tela ile kaplanmış,nakliye battaniyelerinden 10 tane aldım.ve akşamında araç üzerinden ölçerek ve işaretleyerek araca özel bir battaniye kılıf dikimini tamamladık çok şık oldu bugün üstüne araç brandası alıp .çarşamba şehir dışına gitmeden önce aracımı ikisini kullanarak kapatacağım .bu esnada çekeceğim resimleri paylaşırım.battaniye kılıf hareket etmeyeceği ve alttan 3 yerinden sabitleneceği için rüzgarda brandanın hareket edip aracınızı çizmesinide engelleyecek ,ayrıca dolu vb karşıda aracın her tarafını kaplamış olacağım.
Merakla fotolarını bekliyoruz...

dün akşam itibariyle üst branda yıda almış bulunmaktayım gitti gidiyor üstünden otoaksesuarim satıcısından teslim aldım..malzeme kaliteli miflonlu,imalatcı olduklarını gördüm.imalattan elden teslim alıp malzemeyide almadan görme imkanım oldu. ,denk geldi bu arada astra j için bagaj havuzuda aldım.sıkıntısız tam oturdu.tavsiye ederim.

Geri