astra j sedan branda

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ilker2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
astra için kendi imkanımızla diktiğimiz iç battaniye kılıf ve üzerine aldığım kesinlikle tavsiye edilebilir kalitede oto branda ile kapatıp otoparkta bırakıp şehir dışına çıkmış bulunuyorum resimleri paylaşıyorum sıcak ve güneş altında çektiğim resimlerin bazılarını parladığı için ekleyemedim.2306 nolu resim battanşye kılıfın araca giydirilmiş halidir bir tarafı telanı sık dokuma dikişlidir) ektekilerden ürünler anlaşılır umarım.toz,dolu vb etkenlerden korur.
bu arada talebi olan arkadaşlar için için tam paket (battaniye kılıf+branda ) 300 tl ye dikilip teslim edilir.:-)

Ekli dosyalar

• IMG_2311.webp
    IMG_2311.webp
    208.9 KB · Görüntüleme: 146
  • IMG_2301.webp
    IMG_2301.webp
    357.3 KB · Görüntüleme: 266
  • IMG_2310.webp
    IMG_2310.webp
    153 KB · Görüntüleme: 163
  • IMG_2309.webp
    IMG_2309.webp
    158.5 KB · Görüntüleme: 128
  • IMG_2307.webp
    IMG_2307.webp
    94.8 KB · Görüntüleme: 128
  • IMG_2306.webp
    IMG_2306.webp
    315.9 KB · Görüntüleme: 218
  • IMG_2302.webp
    IMG_2302.webp
    370.1 KB · Görüntüleme: 226
  • Beğen
Tepkiler: u.uçar ve Hasip
Kesinlikle çok dayanıklı olmuş, battaniye dediğiniz evden eve taşımacıların beyaz eşyalara sardıkları kumaş değilmi hocam. O bile taş gibi korur aracınızı.

evet evden eve taşımada kullanılan battaniyelerin bir üst kalitesi bir tarafı battaniye görünümünde diğer tarafı kumaş türü bir kaplama yapılıp yaklaşık yarım cv aralıklarla örgü şeklinde dikişlerle sağlamlanmış bir malzeme;ıslandığında iyi olmaz diye üzerinede bildiğimiz oto brandası aldım kaliteli bir ürün sağlamda duruyor.iki kat kaplamış oldum.battaniyeleri ölçüp tam olarak araca uyumlu dikmek göründüğü kadar kolay olmuyor.ama neticesi güzel oldu bende beğendim.alttan ve yandan bağlama yerleri var 8 noktadan bir iple bağlayınca aractan rüzgar vb ne boyutta olursa olsun sıyrılıp hareket etmez o sebeble aracınızıda çizmez. şimdi doluda yağsa koruyacak durumda hatta güvenmiyorsanız branda ve battaniye arasına iki battaniye daha atıp kalınlaştırabilirsiniz.

Geri