astra j sedan yan çıta

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ilker2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ilker2

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar astra j için yan çıta taktıran varmı ?koruma konusunda yardımcı oluyormu yandaki araçların açılan kapılarından dolayı çizikler acaip rahatsız ediyor.

Bende takip edicem bu konuyu..İyibir tavsiye veya örnek olursa düşünebilirim...Genelde Avm lerde tek kişilik park yerleri arıyorum bu yüzden....

özellikle tek kapılıların kapılarıda büyük olduğundan adam inmek için mutlaka dayıyor kapısını dün gene olmuş şoför tarafındaki kapı kolunda bembeyaz iz olmuş gene,bana süs olan bir yan çıta işimi görmez özellikle koruma maksatını karşılamalı

özellikle tek kapılıların kapılarıda büyük olduğundan adam inmek için mutlaka dayıyor kapısını dün gene olmuş şoför tarafındaki kapı kolunda bembeyaz iz olmuş gene,bana süs olan bir yan çıta işimi görmez özellikle koruma maksatını karşılamalı

Maalesef bilhassa koyu renk araçlar çok dezevantajlı bu konuda. Bilhassa siyah, kahverengi, lacivert vs. renklerde küçük çaplı çizikler daha çok belli oluyor. İllaki birileri çıkıp çiziyor. Yan çıta da fazla işe yaramaz çitanın bulunduğu kısmına darbe isabet etmiyorsa...

Geri