Astra J Shark Anten Pratik Uygulama

Ynt: Astra J Shark Anten Pratik Uygulama

eketen link' Alıntı:
Radyo çekim gücünü test ettiniz mi?

Doğan alıyor muyuz? :)

Valla renk böyle siyaha uyduğu gibi uyarsa bizim teknik griye de kaçmaz derim. (:

eketen link' Alıntı:

eyvallah aga yalan soylemıyeyım ama eskısı ıle arasında hıc bır fark yok cekım konusunda hatta bıraz daha ıyı oldu  bıle dıyebılırım

GNSpower link' Alıntı:
Valla harika durmuş. Teknik gride renginin nasıl olacağını daha da merak ettim şimdi.
sağol doğan fotolar htc ıncredıble s ıle cekıldı

fırstemperor arkadaşım olmasaydı bız bu antenı rüyada bıle goremezdık

eketen link' Alıntı:

Teknik gri sahipleri olarak Sen, ben, Doğan abi ortak bir girişimde bulunabiliriz abi.  greatt

MeRt link' Alıntı:
Teknik gri sahipleri olarak Sen, ben, Doğan abi ortak bir girişimde bulunabiliriz abi.  greatt

Bulunalım kardeşim. Garanti bitti operasyonlar başladı :)

MeRt link' Alıntı:
Teknik gri sahipleri olarak Sen, ben, Doğan abi ortak bir girişimde bulunabiliriz abi.  greatt

Aynı marka otomobil forumlarında yakıt türüne göre (LPG'ciler - Dizelciler) ve modellere göre  (Astra'cılar - Vectra'cılar- Corsa'cılar.. vb.) kendi aralarında gruplaşmasını görmüştüm de:

%99'u aynı model araçtan oluşan bir platform içinde renk olarak gruplar oluşturulacağı hiç aklıma gelmezdi. Resmen başkalaştırdınız :D

Teknik griciler yukarıdaki arkadaşlarla irtibata geçsin, beyazcılar beni bulsun, kırmızıcılar ve siyahcılar başlarının çaresine baksınlar,  anten alıyoruz :)

Renk değilde cosmo sporta yapıcaklar bekliyoruzzzzzzz :)

REC link' Alıntı:
Aynı marka otomobil forumlarında yakıt türüne göre (LPG'ciler - Dizelciler) ve modellere göre  (Astra'cılar - Vectra'cılar- Corsa'cılar.. vb.) kendi aralarında gruplaşmasını görmüştüm de:

%99'u aynı model araçtan oluşan bir platform içinde renk olarak gruplar oluşturulacağı hiç aklıma gelmezdi. Resmen başkalaştırdınız :D

Teknik griciler yukarıdaki arkadaşlarla irtibata geçsin, beyazcılar beni bulsun, kırmızıcılar ve siyahcılar başlarının çaresine baksınlar,  anten alıyoruz :)

:D

Evet, son zamanlarda renk fanatikliği forumda baş gösterdi.  005hihih
ևok benzer bir tepkiyi bende şu mesajda vermiştim.  011zaa

http://www.opelsizasla.com/forum/index.php?topic=7008.msg213961#msg213961

Teknik griciler  ;D az kaldı, geldiği gün uygulayıp paylaşacağım :)

Geri