Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
danger link' Alıntı:çok güzel olmuş, elinize sağlık... Bir soru ; Radyo sinyalinin çekim gücünde bir değişiklik oldu mu ?
kenangokhan link' Alıntı:Kardeşim bu linkteki GRAY seçeneği sanırım senin işini görecek renkte
http://www.aliexpress.com/item/Opel-Astra-Newest-design-special-with-blank-radio-shark-fin-antenna-signal-shark-fin-with-3M/874160349.html
chiv link' Alıntı:Teşekkür ederim! Astra J ye uyumludur heralde değil mi? Ürünün fotoğrafını Astra H üzerinde çekmişler de.
En iyisi bir mesaj atıp sorayım.
albertxx link' Alıntı:Bizdeki sharkı sökmek tekrar bunu takmak zor mu değil mi neler gerektirir bir anlasam hemen sipariş vericemdeSport yada cosmo kullananlardan bekliyorum yapanları
![]()
orjinal antenin fotoları sedankenangokhan link' Alıntı:Eğer orjinal antenin resimini gönderirseniz üzerine yorum yapabilirim
Renk olarak parlak duruyor siyah araç rengine göre olduğu için teknik gri üzerinde iyi duracağını zannetmiyorum.
Rica ederim![]()
spitemre link' Alıntı:Arkadşlar alacak olan varsa parasını hemen gondereyım bırtanede bana sıparıs versınler