Astra J Shark Anten Pratik Uygulama

Ynt: Astra J Shark Anten Pratik Uygulama

çok güzel olmuş, elinize sağlık... Bir soru ; Radyo sinyalinin çekim gücünde bir değişiklik oldu mu ?

danger link' Alıntı:
çok güzel olmuş, elinize sağlık... Bir soru ; Radyo sinyalinin çekim gücünde bir değişiklik oldu mu ?

Şehir merkezinde hissedilir bir düşüş yok, nadiren küçük kesilme oluyor istasyona göre

chiv link' Alıntı:
Teşekkür ederim! Astra J ye uyumludur heralde değil mi? Ürünün fotoğrafını Astra H üzerinde çekmişler de.

En iyisi bir mesaj atıp sorayım.

Anten yapısı aynı uyacaktır.

Arkadşlar alacak olan varsa parasını hemen gondereyım bırtanede bana sıparıs versınler

Bizdeki sharkı sökmek tekrar bunu takmak zor mu değil mi neler gerektirir bir anlasam hemen sipariş vericemde :) Sport yada cosmo kullananlardan bekliyorum yapanları :)

albertxx link' Alıntı:
Bizdeki sharkı sökmek tekrar bunu takmak zor mu değil mi neler gerektirir bir anlasam hemen sipariş vericemde :) Sport yada cosmo kullananlardan bekliyorum yapanları :)

O anteni sökmel çok külfetli olacaktır. Ölçü olarak kurtarırsa üzerini örtebilir. Anteni alan birisinin orjinal shark üzerinde deneyip bilgi vermesi lazım.

Sorun yaşamazsın kapatır onun üzerini. Çok az uzun gibi geldi bana ama onunda çaresi var onu da düşünmüşler :) En kötü ihtimalle resimdeki yeri kırar öyle takarsın.

u6tbb.jpg

spitemre link' Alıntı:
Arkadşlar alacak olan varsa parasını hemen gondereyım bırtanede bana sıparıs versınler

Evet hazır sipariş verecek olan varsa bende almak istiyorum.

Geri