Ynt: Astra J Sorunlar
Olmaz bilimsel ve kişisel araştırmalarım uğruna arabayı paramparça ediciiim
Olmaz bilimsel ve kişisel araştırmalarım uğruna arabayı paramparça ediciiim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tolga KARACA link' Alıntı:Olmaz bilimsel ve kişisel araştırmalarım uğruna arabayı paramparça ediciiim
GNSpower link' Alıntı:Arttırdığın parçalara talibim. Özellikle korna. (
Tolga KARACA link' Alıntı:Kornayla aküyü dükkanın bisikletine monte ettik be canım tüh...
GNSpower link' Alıntı:Yarın birgün bisikletin kornası dat yerine bip diye öterse benden bilme o zaman. (
Bülent motorun sesi azalmış biraz!bulent_tnt link' Alıntı:eee sonuç
ercub link' Alıntı:yeni başlık açmak istemedim..öğleden sonra olimpiyat stadının oralarda altınşehir istikametine giderken ilk önce DPF çalışmaya başladı. ardından yokuş aşağı bir yolda, vitesi boşta sanarak ayağımı debriyaja koymadan frene bastım .araç silkelemeye başlaynca viteste olduğunu anladım, hemen debriyaja bastım ve sağa doğru bayağı keskin virajı döndüm. tekrar hızlanayım diye gaza basayım dedim anooou...araba stop etmiş. tekrar kontaktan aracı çalıştırdım ama stop ettiği o sürede ne direksiyon ne de frende en ufak bir sertleşme olmadı...araç tam durmadan stop etmesine koca bi zort, lakin direksiyon ve fren yumuşaklğını korumasında da bi o kadar büyük bir tebrik.....