D
drwaverunner
Bilgi Girilmemiş
Ynt: Astra J Sport Tourer
Çeker, çeker. Benim hiç şüphem yok hem de az yakarak çeker
Çeker, çeker. Benim hiç şüphem yok hem de az yakarak çeker
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
astra st astra hb den daha mı ağır ? eger öyleyse alan adamın vay halineerdem link' Alıntı:1.3 motor astra hb çekmiyor diyen üstatlar 1.3 motorlu sport tourer hakkında ne diyecek bakalım merakla bekliyorum
NewPa1n link' Alıntı:Dünya hali, hiç birşey karşılıksız değildir.
hem az yaksın, güvenli, konforlu olsun hemde hızlı gitsin bide performans göstersin diye bişey yok.
sonuçta 1.3 motorun silindir hacmi belli, astra zaten güvenlik bakımından çok üstün bir araç konfor olarakta o yüzden ağır bir araç, benim açımdan 1.3 motordan 95HP üretmesi ve 1350 kg taşıması kesinlikle büyük bir başarı, eğer bu aracı kıyaslamamız gerekirse kendi motor hacmindeki araçlarla kıyaslamamız gerek.
yaşasın 1,3 fındık motor
saygılar sevgiler.
avukatakın link' Alıntı:[quote author=NewPa1n link=topic=421.msg5138#msg5138 date=1297200733]
Dünya hali, hiç birşey karşılıksız değildir.
hem az yaksın, güvenli, konforlu olsun hemde hızlı gitsin bide performans göstersin diye bişey yok.
sonuçta 1.3 motorun silindir hacmi belli, astra zaten güvenlik bakımından çok üstün bir araç konfor olarakta o yüzden ağır bir araç, benim açımdan 1.3 motordan 95HP üretmesi ve 1350 kg taşıması kesinlikle büyük bir başarı, eğer bu aracı kıyaslamamız gerekirse kendi motor hacmindeki araçlarla kıyaslamamız gerek.
yaşasın 1,3 fındık motor
saygılar sevgiler.
avukatakın link' Alıntı:[quote author=NewPa1n link=topic=421.msg5138#msg5138 date=1297200733]
Dünya hali, hiç birşey karşılıksız değildir.
yaşasın 1,3 fındık motor
saygılar sevgiler.
ben bir türlü ulaşamadım ST nin tüm teknik verilerine.sadece internette motor değerlerini buldum ama ölçüler,ağırlıklar ile ilgili maalesef bir bilgiye rastlayamadım.acaba bu 27cm uzun olduğu bilgisini nerden aldınız?warlordares link' Alıntı:27 cm daha uzun. ama sadece bagaj kısmından....ben beğendim ama dizel seçeneğininde hemen olması şart... 9 litre bir motora vereceğime babamın arkası kapalı Ford Ranger'ını kullanırım aynı yakar...