Ynt: Astra J Tavan Barı Montajı
Paylasim icin. thnxx
Paylasim icin. thnxx
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
adRe J link' Alıntı:thnxx
Teşekkür butonu çöksün lütfen Gerçekten merak edilen bir uygulamaydı
GNSpower link' Alıntı:Öok güzel bir video olmuş Yalçın ellerine sağlık. Bende bastım teşekkür butonuna.
BÖLENT link' Alıntı:Paylasim icin. thnxx
batigol1907 link' Alıntı:10 numara paylasim eline saglik
mucahitduran link' Alıntı:Mükemmel bir konu olmuş. Elinize kolunuza sağlık
ac@d link' Alıntı:thnxx süper bir bilgilendirme olmuş,elinize sağlık.
WeRWoLF link' Alıntı:Teşekkür et butonuna basılmıştır
adRe J link' Alıntı:
sanalbiri link' Alıntı:Bilgilendirme için size teşekkürü borç bilirim. thnxx 14alkiss
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum arkadaşlar.Emrah64 link' Alıntı:yalçın abi hayırlısı olsun güle güle kullan
Port bagaj mı yoksa bisiklet taşıcı mı alsam karar veremedim. Ama bisiklet taşıyıcı bakıyorum internette bu aralar.kenangokhan link' Alıntı:Süper paylaşım Port bagaj alırsanız devam fotolarını da görmek isterim.
Evet fiyat çok yüksek malesef. Bende baktım o ürünlere ama sonra test videolarını izleyince orijinal ürün almaya karar verdim açıkcası.HasanM link' Alıntı:Teşekkürler çok güzel bir bilgilendirme olmuş. Ben de bir ara baya bir araştırdım ama pek bilgi bulamamıştım. Artık sayende bilgi var. Ayaklar biraz pahalı ama pek de bir alternatifi yok zaten. Bulabildiğim en ucuzu 130 EURO idi. Tabiki orjinal değil.
Sitenin otoparkı. Baba evi işte huzur dolu. ;-)))milannbaross link' Alıntı:Guzel bir uygulama..paylasim icin de ayrica tesekkurler..bu arada videoda da cit cikmiyor..