Ynt: Astra J Teknik Gri Shark Anten
Doğan abi yeni gördüm.Geçmiş olsun abi Allah beterinden saklasın
Doğan abi yeni gördüm.Geçmiş olsun abi Allah beterinden saklasın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
DERSİMLİ link' Alıntı:Kardeşim tekrar geçmiş olsun.
ttt35 link' Alıntı:Doğan abi yeni gördüm.Geçmiş olsun abi Allah beterinden saklasın
mucahitduran link' Alıntı:Doğan abim ben de yeni gördüm. Geçmiş olsun
Erhan42 link' Alıntı:Doğancım çok geçmiş olsun Allah beterinden saklasın. Ayrı başlık olmadığı için bugüne kadar görmedim kusura bakma. Öok geçmiş olsun kardeşim.
HasanM link' Alıntı:Doğan geçmiş olsun, allah beterinden saklasın. Dün odaktaydım, gördüm arabanı yıldır yıldır parlıyordu. İyi günlerde kullan.
volkan link' Alıntı:Doğan geçmiş olsun arabanı teslim de almışsın kazasız sürüşler dilerim.
WeReWoLF link' Alıntı:Ben daha yeni gördüm doğan. Geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın
ercan_0636 link' Alıntı:Doğan kardeşim, çok geçmiş olsun Allah beterinden saklasın .Emeklilik ve ev telaşındayım bugüne kadar görmedim kusura bakma. Öok geçmiş olsun kardeşim.
GNSpower link' Alıntı:Ercan abi, bu meşguliyetine rağmen konuyu görmemiş olman ve bana geçmiş olsun dememen kalbimi çok kırdı, bu üzüntüm ancak Ankara'ya geldiğimde şu evde yaptığın ve acayip canımın çektiği dönerini yersem geçecek sanıyorum gibi galiba. (
Şaka yapıyorum tabii ki abi, Allah razı olsun ve daha da önemlisi Allah sana kolaylık versin abi. Senin işin benimkinden de zor valla. İnşallah kısa zamanda kolaylıkla halledersin işleri.
Ercan abi o döneri ekmek arasi yapar yer bak demedi deme. 011zaaercan_0636 link' Alıntı:her zaman söylediğim gibi başımın üstünde yerin var, çok teşekkürler....