Merhaba Tuğba Hanım; Bende taktırdım, Tesla Ekrandan 1. Kilimayı açma ve kapatmak mümkün değil, çünkü bizde o özellik yok. Klimayı tuşlardan açtığınızda ekranda klimayla ilgili sadece bilgi ekranı çıkar.Sıfır arabama Tesla geri görüş kamerası tatırdım, motoru ilk çalıştırdığımda klima düğme ışıkları yanarken otomatik yazan düğmeye bastıktan sonra ışıklar söndü ve yanmadı. Klima hava üfürüyor, ama ne Tesla ekrandan ne tuşlardan klimayı kullanamıyorum. neden böyle olmuş olabilir
2. Bağlantıyı yapılırken doğru düzgün yapılmamış olabilir, kontrol ettirmenizde fayda var. Aynı yaptırdığınız yere gitmenizi sorunu onlara anlatmanızı tavsiye ederim.
Ayrıca bende de Tesla Ekranın tuşlarının yanmadığını fark etmiştim, meğerse bağlantıları yapılmamıştı onu daha sonradan yaptırdım.
Önce kontrol etsinler daha sonra da yine yanmazsa... Hasip beyin dediği gibi Sigortayı kontrol etsinler...
Ama bence dediğim gibi bağlantılarda sorun var... Ayrıda dediğimi unutmayın Ekrandan Klima KONTROL EDİLMİYOR. Malesef.