Astra j uzaktan kumanda

Ynt: Astra j uzaktan kumanda

HaKaN link' Alıntı:
sırf bu yüzden hırsızlıkta olabiliyor dikkat edin
tv de haberlerde izledim sinyal kesici bir araçla sizin aracınızın yanında bekliyorlar
siz aracı kilitledim zannediyorsunuz ancak araç açık kalıyor
hırsız araca girip eşyalarınızı alıyor
aracı parkedip kapıyı kilitledikten sonra kalabalık mekanlarda kapıyı kontrol etmekte fayda var
ilk defa duydum böyle bir şey  ??? dikkat etmek lazım,

benim cora'nın pili 6 yılda bir kere degismemisti.....

HaKaN link' Alıntı:
sırf bu yüzden hırsızlıkta olabiliyor dikkat edin
tv de haberlerde izledim sinyal kesici bir araçla sizin aracınızın yanında bekliyorlar
siz aracı kilitledim zannediyorsunuz ancak araç açık kalıyor
hırsız araca girip eşyalarınızı alıyor
aracı parkedip kapıyı kilitledikten sonra kalabalık mekanlarda kapıyı kontrol etmekte fayda var
bu yüzden kapılar açıldığında ortam aydınlatması açık hale getirin eğer kapılar kilitlenmediyse farlar yanmaya devam ediyor

ben de sasırmıstım zaten..... ancak kumandanın uzeinrdeki plastik aksam 3. yılda delinmiti.  011zaa  011zaa

şuan kullanılan anahtarın tuşları tam plastik gibi değil nasıl acıklasam, bazı araclarınki el terinden falan filan şişip  yırtılıyor.Astranınki sanki oyle değil, böyle pütürlü değişik bi malzeme. Anlatamadım ama dayanacağını ,sağlam kalacağını umuyorum, kusura bakmayın

Allah izin verirse yarın birgün gorurum ben de anahtarı. yedek anahtarı da cebimde tasıyacagım...  011zaa

trk_187 link' Alıntı:
yedek anahtarı da cebimde tasıyacagım...  011zaa
:D :D Ben ilk bir hafta aracın heyecanıyla yedek anahtari aracın içinde unutmuştum.

umarım bizim anahtarlar da corsalarınki gibi delinmez

Geri